reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Hej,dziewczyny,widze ze ja wczoraj byłam przybita,a dzis przełozyło sie na niektóre z Was:-(majeczko to Ty ostatnio dawałas mi najwiecej ciepła i wsparcia,choc jestem tu zaledwie kilka dni.Wczoraj sie załamałam bo dostałam @choc spózniał mi sie juz 4 dni.Dzis patrze na to troszkę inaczej,bo nic nie dzieje się bez przyczyny.Najwidoczniej teraz to nie był ten czas,kazda z nas ma zapisane gdzies "w gwiazdach"co nam los przyniesie,a na pewno w najmniej oczekiwanym momencienas obdaruje.Tak mysle ze trzeba przestac tak intensywnie myslec o tym pragnieniu,bo to tylko przeszkadza.Ja mam juz 4,5letnią córeczkę a od jakiegos czasu bardzo pragne miec drugie,raz ze sama widze jak bardzo chce miec rodzenstwo,nie moge jej wyciągnąc z przedszkola,bo swietnie jej z dziecmi,a i ja nie moge sie oprzec jak widze kobietki z brzuszkami,a jak małego brzdąca to juz wogle.Z moją córcią nie musiałm nic planowac,a teraz okazuje sie ze jak zdecydowałam się sama to nic a nic nie wychodzi.Wiara jest najwazniejsza,jestem przekonana ze wkoncu sie uda,a z tego co sie zorientowałam jaka jestes,jak piszesz,bedziesz cudowną mamą,masz w sobie wielke pokłady ciepła i miłosci więc nie trac nadziei,ani Ty ani zadna z nas.A ludzie którzy potrafią bezmyslnie cos powiedziec i trafic w czuły punkt wiem ze potrafia zranic,ale my wiemy jakie jestesmy czego pragniemy wiec nie mozna tego brac do siebie.Teraz sama boję sie pytac kogokolwiek z kim nie widziałam się wieki o dzieciaczki bo obawiam sie czy przypadkiem ktos nie jest w podobnej sytuacji,czy nie zrobie komus przykrosci?więc nosek do góry,ale sie rozpisałam;-)

reklama
Wogóle wy wszystkie jestescie kochane,przepraszam jeszcze nie znam was po "imionach"nie spodziewałam sie ze tutaj panuje taki klimat,nie znamy sie a mimo to mozna usłyszec tyle ciepłych słow,więcej niz od osob które ma się blisko.Filozofuje dzisiaj,mam jakis taki dzien,wybaczcie;-)

Wogóle wy wszystkie jestescie kochane,przepraszam jeszcze nie znam was po "imionach"nie spodziewałam sie ze tutaj panuje taki klimat,nie znamy sie a mimo to mozna usłyszec tyle ciepłych słow,więcej niz od osob które ma się blisko.Filozofuje dzisiaj,mam jakis taki dzien,wybaczcie;-)

Zgadzam się z Tobą Madziu, tu jest naprawdę fantastycznie, jeszcze nie spotkałam się na żadnym forum z taką życzliwością i ciepłem. ja napewno zostanę właśnie tutaj.:-)

Dziewczynki uszy do góry i trzymajmy się razem, bo to naprawdę bardzo pomaga. Ja chyba tylko dzięki babyboom jeszcze nie zwariowałam. Od roku suszę głowę mojemu małżowi o bobaska i nic. Podczytywałam przez ten czas to forum i szczerze - pomagało, przynajmniej wiedziałam, że nie jestem sama. Mam nadzieję, że każda z nas będzie się mogła już niedługo pochwalić teścikiem... i przesłać troszkę fluidków dla innych. :-)

Witajcie Dziewczynki Juz Nie Nadazam Nad Czytaniem Hih :-)
Ja Wrocilam Niedawno Z Pracy Ale Jutro Zas :-(
Dzis W Pracy Bylo Mi Jakos Slabo Jakos Troche Niedobrze Krecilo Mi Sie W Glowie I Slaba Bylam :-) Moze To Znak Ze Jest Fasolka :-) Matko Dziewczyny Jak Byloby Pieknie Ale Tego Dowiem Sie We Wtorek Rano Juz Sie Nie Moge Doczekac Juz Najchetniej Zrobilabym Test.

Buzi@czku jak Twoje ogólne samopoczucie? ;-)

Dziewczynki nie martwmy się tyle bo to nic nie da, a tylko szkoda życia na takie smutaski ;-):-)
Buziam wszystkie i do jutra :-) PA PA

:tak:Madziu...dziś miałam gorszy dzień zawsze coś we mnie peka...jak ktoś pyta czy jestem już w ciązy. Albo chce mnie uświadomić,że powinnam mieć już dziecko...wtedy (nie wiem dlaczego) szukam winy w sobie...
Staraczki z BB trzymają się razem...sa zainteresowane drugimi osobami. Jesteśmy tu jak rodzina:))Staramy się zawsze stwarzać miłą atmosfere... dlatego tak czesto tu powracamy... BB to moje pozytywne uzależnienie:tak: Madziu Bardzo cieszę się,że do nas dołączyłaś...czuję,ze będziesz naszą iskierką:-) podobnie jak Miczel-jesteście Kochane.
ściskam was i pozdrawiam

reklama
To ja też życzę Wszystkim Dobranoc, a sobie żeby TEN WSTRĘTNY DZIEŃ SIĘ JUż SKOŃCZYŁ

[FONT=&quot]wszystkie smutki moje wyniosę za drzwi wrócę ze słońcem[/FONT]

Do góry