reklama
majeczka02
Fanka BB :)
"...Jak Pati sie już urodziła, bardzo długo wpatrywałam się w Nią jak w największy Cud... Długo nie mogłam uwierzyć, że jest Nasza, że zostaliśmy Rodzicami. I wciąż jest moim Cudem... Coś, na co się długo czeka, co okupi się cierpieniem, jest tym cenniejsze. I te wyczekiwane Fasolcie, dla kazdej z nas, będą Cudami..."
mama pati bardzo wzruszył mnie właśnie ten fragment Twojej wypowiedzi...Nie mogę tak naprawdę uwierzyc w to,że może taki Cud spotkać właśnie mnie...Dziś taka starsza pani spojrzała mi w oczy i powiedziała..."Pani jest nieszczesliwa-pani pragnie dziecka..." Długo nie mogłam uwierzyć w to co powiedziała...skad ona mogła wiedzieć przecież się nie znamy. Pózniej poszlam do sklepu po gazetę lokalna. Sprzedawczyni zapytała co tam tak wypatruje na ostatniej str (strona poswięcona nowonarodzonym i mamusiom) powiedziałam,że często są tu moje koleżanki. A ona na to..." nie trzeba ogladać w gazecie tylko samemu sobie sprawić" jakby mi ktos w twarz dał...a co ja od dawna robie:-(Tylko sie załamać...
czasami wydaje mi się,ze nie zasługuje na taki Cud...
mama pati bardzo wzruszył mnie właśnie ten fragment Twojej wypowiedzi...Nie mogę tak naprawdę uwierzyc w to,że może taki Cud spotkać właśnie mnie...Dziś taka starsza pani spojrzała mi w oczy i powiedziała..."Pani jest nieszczesliwa-pani pragnie dziecka..." Długo nie mogłam uwierzyć w to co powiedziała...skad ona mogła wiedzieć przecież się nie znamy. Pózniej poszlam do sklepu po gazetę lokalna. Sprzedawczyni zapytała co tam tak wypatruje na ostatniej str (strona poswięcona nowonarodzonym i mamusiom) powiedziałam,że często są tu moje koleżanki. A ona na to..." nie trzeba ogladać w gazecie tylko samemu sobie sprawić" jakby mi ktos w twarz dał...a co ja od dawna robie:-(Tylko sie załamać...
czasami wydaje mi się,ze nie zasługuje na taki Cud...
electra
Przyjaciolki 2008
czasami wydaje mi się,ze nie zasługuje na taki Cud... Majeczka????? a co to za glupotki Ci chodza po glowce????? kysz kysz kysz!!!!! i niech juz nie wracaja!!!!!
a babsztylem w sklepie sie nie przejmuj!!!! Czasami gadaja takie babsztyle to,co im slina na jezyk przyniesie....i jeszcze do tego dodaja zmijkowy jadzik.....niech sie martwi o siebie i swoja rodzinke...tam niech sie udziela i niech radzi.....
a co do starszych ludzi.....to oni czasami poprostu duzo wiedza..... w poniedzialek zgubil sie moj pies, stalam na ulicy, w okularach przeciwslonecznych -zeby nie bylo widac,ze jestem smutna.... spotkala mnie sasiadka i stojac na przeciwko ulicy wiedziala,ze cos jest nie tak....choc ja nie chcialam jej o niczym mowic -poprostu wiedziala... psa na szczescie znalazlam po 5 godzinach szukania.:-)
I Majeczka- zadnego zalamywania!!!! Ciesz sie zyciem i niedlugo bedziesz miala jeszcze wieksze powody do radosci, przeciez wszystkie o tym wiemy
a babsztylem w sklepie sie nie przejmuj!!!! Czasami gadaja takie babsztyle to,co im slina na jezyk przyniesie....i jeszcze do tego dodaja zmijkowy jadzik.....niech sie martwi o siebie i swoja rodzinke...tam niech sie udziela i niech radzi.....
a co do starszych ludzi.....to oni czasami poprostu duzo wiedza..... w poniedzialek zgubil sie moj pies, stalam na ulicy, w okularach przeciwslonecznych -zeby nie bylo widac,ze jestem smutna.... spotkala mnie sasiadka i stojac na przeciwko ulicy wiedziala,ze cos jest nie tak....choc ja nie chcialam jej o niczym mowic -poprostu wiedziala... psa na szczescie znalazlam po 5 godzinach szukania.:-)
I Majeczka- zadnego zalamywania!!!! Ciesz sie zyciem i niedlugo bedziesz miala jeszcze wieksze powody do radosci, przeciez wszystkie o tym wiemy
Agniesia25:)
Agniesia25:)
MamoPati, pieknie to napisalas, az sie poplakalam...
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Ano Trzymam kciuki za nas obie :-)Klaudia - testujemy sie prawie razem :-)
electra
Przyjaciolki 2008
Mama Pati - mi sie podoba ten kawalek....
"Ale wiecie, ja wierzę, że te wszystkie nasze Maleństwa siedzą sobie w niebie, u Pana Boga, biegają po rajskich polankach, opychają się słodkimi, dojrzałymi poziomkami, bawią się, śmieją i czekają, aż Bóg zawoła każe z nich, przytuli, pobłogosławi i powie: "Idź, Twoi Rodzice na Ciebie czekają, są już gotowi".
jak to czytalam, to widzialam te dzieciaczki w niebie:-) i jakos tak lepiej jest,kiedy sie wie,ze one tam czekaja :-) Dzieki
"Ale wiecie, ja wierzę, że te wszystkie nasze Maleństwa siedzą sobie w niebie, u Pana Boga, biegają po rajskich polankach, opychają się słodkimi, dojrzałymi poziomkami, bawią się, śmieją i czekają, aż Bóg zawoła każe z nich, przytuli, pobłogosławi i powie: "Idź, Twoi Rodzice na Ciebie czekają, są już gotowi".
jak to czytalam, to widzialam te dzieciaczki w niebie:-) i jakos tak lepiej jest,kiedy sie wie,ze one tam czekaja :-) Dzieki
anets
staranka 2008r Przyjaciółki 2008
Majeczko wiesz ile razy mi się zdarzy usłyszeć "tyle lat po slubie i nie macie dzieci a dlaczego?"nie wszyscy wiedzą co się wydarzyło w moim życiu dziwi ich to jak to przecież to takie proste zrobić dzidziusia, a wtedy aż mi serce się kroi.Majeczko zobaczysz jeszcze trochę a my bedziecie chodzic z wózeczkami i chwalic sie dzieciątkiem pamietaj musisz wierzyc
majeczka02
Fanka BB :)
Anetko bardzo Ci dziekuje za to co napisałaś...
"...jeszcze trochę a my bedziemy chodzic z wózeczkami i chwalic sie dzieciątkami pamietaj musisz wierzyc"
Az mi odrazu lepiej...lżej na serduszku...
jeszcze raz Dziękuję...
Ludzie potrafią zranić nawet z tego nie zdając sobie sprawę... Nie myślałam,ze to aż tak boli...
Anets kiedy testowanko?
Chyba rozumnie tylko ten kto choc pragną musial czekać...
"...jeszcze trochę a my bedziemy chodzic z wózeczkami i chwalic sie dzieciątkami pamietaj musisz wierzyc"
Az mi odrazu lepiej...lżej na serduszku...
jeszcze raz Dziękuję...
Ludzie potrafią zranić nawet z tego nie zdając sobie sprawę... Nie myślałam,ze to aż tak boli...
Anets kiedy testowanko?
Chyba rozumnie tylko ten kto choc pragną musial czekać...
reklama
Majeczka02 dzięki za wpis na magiczną listę - od razu mi się lepiej zrobiło na serduchu.:-) Mam nadzieję, że znajdę u Was Dziewczynki wsparcie, bo już tak bardzo pragnę Dzidziusia, że ledwo wytrzymuję te wszystkie programy w telewizji, brzuchatki na ulicy i przepiękne zdjęcia maluszków w galerii. Będę do Was zaglądała, a może się uda zafasolkować - podobno w grupie łatwiej wszystko wychodzi:-)
pozdrowionka:-)
pozdrowionka:-)