reklama
madzia81
Aktywna w BB
No własnie zgadzam sie z Tobą w zupełnosci,cały czas jest ta mysl,a moze akurat się uda?przytulanie nie jest juz spontaniczne tylko ma swój cel.Nawet nie musimy o tym mówic bo podswiadomie i tak wiadomo po co to wszystko.Takze takie błedne koło sie tworzy,mysle sobie dobra wyluzuje się nie bede cały czas o tym myslec,ale potem i tak zastanawiam się a moze nie przyjdzie @ ?ajj...potem kupowanie testów zeby sprawdzic bo nie mozna sie powstrzymac.Jeszcze nie popadłam w takie stan zeby mierzyc temp.itd,bo wtedy wogóle nie mogłabym o tym nie myslec.Nie wiem tylko jak jest z tym suwaczkiem?jestem od niedawna tutaj i za bardze nie wiem jak go stworzyc?;-)
monik75
Mama Mai i Oskarka
Mama Pati coś te nasze suwaczki ostatnio sobie szaleją Mi pojawił się suwaczek następnego dnia. Tak sam z siebie
Witajcie Dziewczynki weekendowo:-)
Siedzę dzisiaj cały czas w domku, Małż w szkole, a ja powinnam się pouczyć, ugotować rosołek (dla M - wczoraj zapytał się kiedy zaczyna się nowy okres rozliczeniowy -patrz cykl miesiączkowy- a to oznacza, że chyba się powoli zdecydował na kontrolowane przytulanie) i zrobić pranie, ale tak mi się nie chce...;-)
To chyba ta wstrętna pogoda za oknem, ale na szczęście nie muszę nigdzie wychodzić - zapasy na weekend zrobione- więc będę się tylko wygrzewać.:-)
buziaczki
Siedzę dzisiaj cały czas w domku, Małż w szkole, a ja powinnam się pouczyć, ugotować rosołek (dla M - wczoraj zapytał się kiedy zaczyna się nowy okres rozliczeniowy -patrz cykl miesiączkowy- a to oznacza, że chyba się powoli zdecydował na kontrolowane przytulanie) i zrobić pranie, ale tak mi się nie chce...;-)
To chyba ta wstrętna pogoda za oknem, ale na szczęście nie muszę nigdzie wychodzić - zapasy na weekend zrobione- więc będę się tylko wygrzewać.:-)
buziaczki
Jak sobie pomyślę o rozpoczęciu staranek o dzidziusia to, aż mi się serce śmieje, ale z drugiej z strony jak tak sobie poczytam o tych wszystkich starankach to się troszkę boję, że się tak szybko nie uda. Małż powiedział mi ostatnio, że jak my się za to zabierzemy to nie ma bata, żeby nie wyszło:-) Ciekawe jak zamierza się za to zabrać;-)
reklama