reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

i nie chcę nikomu psuc radosci ale tak jak mówi mój gin ciażą to stan podwyzszonego ryzyka i trzeba być przygotowanym na wszystko... każdy dzień może wszystko odmienic jesli uda mi się zafasolkować to chyba ze strachu nikomu nic nie powiem do 12tc hehe no oczywiscie tylko wam powiem...
a obecnie mam owulke, pecherzyk dominujacy 21 mm, widziałam skubańca na usg i az szkoda, ze nie można sie postarankowac o dzidziusia....
my tez z Weroni9czka czekalismy do 12tc,bo pierwsza poronilam w 10tc:-(i juz sie balismy i nie chcialam znowu calych tych smutkow i westchnien dookola slyszec:dry:ale na szczescie bylo ok :-)
dziewczyny to ze testy uzaleznialja to potwierdzam na 100%wlansie kupilam dwa i juz jeden zrobilam....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:oczywiscie nadal nie widac fasolki,bo dopiero 2-3 dni po terminie @ jest:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja to podatna na uzaleznienia i juz majatek na testy poszedl:-p

reklama
cześć dziewczynki, melduję, ze po tej juz 2 @ zamierzamy na nowo zacząć starnka o dzidziusia... ...trzymajcie kciuki za wyniki badanek, za tydzień odbieram reszte hormonów i muszą byc ok. bo strasznie chce znowu zobaczyc II na teście

witam ponownie .... i trzymam kciuki najpierw za dobre wyniki a potem oczywisci za te II kreseczki ................ :tak::-);-)

a te wasze menu jedzeniowe słodko-kwaśne ........ :-D:laugh2::-D nic dodać nic ująć

pewnie ze II to nie wszystko , ale zawsze jest jakies ale, mozemy tak cale zycie, kazdy tydzien, miesiac ciazy jest ryzykiem kazdy dzien zycia jest ryzykiem dla dziecka tyko nie mozna podchodzic tak pesymistycznie laski, bedzie dobrze nie ma co paniki rozsiewac , cieszmy sie kazda piekna chwila w zyciu , bo tak malo ich mamy , i jak juz sa te II to przeciez piekna chwila , nie odbierajmy sobie radosci z zycia, mnie nawet moje objawy ciesza , marze ze w ciazy jestem jak nie bede bede cieszyc sie kolejnymi staraniami , bo pewnie z pesymistycznym podejsciem to pewnie bym sie nie starala w obawie ze nie wyjdzie
glowa do gory bedzie dobrze kochane ja wam to mowie!!!!

poszlam wczoraj spac ok 23 i wstalam o 11 dzis i juz mi sie oczy zamykaja znowu:sorry2:i postanowilam ze od dzis duuuuuzo owocow i warzywek na parze i generalnie wiekszosc rzeczy na parze i do picia woda woda i jeszcze raz woda!bo tylek rosnie i cos mi sie wwydaje,ze raczej od tego folgowania sobie'dla dobra fasolki':-p

pewnie ze II to nie wszystko , ale zawsze jest jakies ale, mozemy tak cale zycie, kazdy tydzien, miesiac ciazy jest ryzykiem kazdy dzien zycia jest ryzykiem dla dziecka tyko nie mozna podchodzic tak pesymistycznie laski, bedzie dobrze nie ma co paniki rozsiewac , cieszmy sie kazda piekna chwila w zyciu , bo tak malo ich mamy , i jak juz sa te II to przeciez piekna chwila , nie odbierajmy sobie radosci z zycia, mnie nawet moje objawy ciesza , marze ze w ciazy jestem jak nie bede bede cieszyc sie kolejnymi staraniami , bo pewnie z pesymistycznym podejsciem to pewnie bym sie nie starala w obawie ze nie wyjdzie
glowa do gory bedzie dobrze kochane ja wam to mowie!!!!
no pewnie!ja znajduje coraz to nowe objawy i jestem happy na maxa!!!!:-):-):-)wierze ze to dzidzia a wiara gory przenosi,no nie?:-D:tak::-Da jak zobacze kreseczki to prawdopodobnie sie posikam z radosci:laugh2::laugh2::laugh2:

Moje wielkie Gratulacje życzę spokojnej ciaży.
Mam do Ciebie pytanko czy Ciebie tez na poczatku pod brzusze bolało?? Bo mnie boli i nie wiem czy to jet normalne

Też mnie bolało i nawet teraz są momenty że zaboli mnie jajnik ale sporadycznie. Powiem szczerze że nie spytałam się wczoraj czy to jest normalne bo też mnie troche niepokoi ale jak tylko się dowiem to dam znać.

gratulacje ale Ci zazdroszcze az mi sie lezka zakrecila 17mm to prawdziwa fasolka

puki @ nie ma jest nadzieja wiec glowa do gory

ja obmyslam taktyke jak powiem mojemu tacie hehe bardzo czeka na wnuczke zwlaszcza ze jestem jedynaczka i dwa razy mi nie wyszlo mam zamiar wyslac mu kartke z okazji dnia dziadka hehe jakby nam wyszlo teraz to termin wg kalkulatorow wypada w dniu jego urodzin, moj maz to chyba troszke przypuszcza choc do konca nie wierzy ale jego tak nie zaskocze a rodzice moi mysla ze ja juz wiecej nie bede chciala probowac . wiec mile ich moge zaskoczyc

ja trafilam na program z probemami nastolatkow kurcze jak wychowac madrze dzieci, zwlaszcza dziewczynki , az sie boje ale to chyba z czasem przychodzi taka madrosc choc pewnie nie wszystkim hehe

Też się popłakałam jak zobaczyłam nóżki , rączki i bijące serduszko :happy:. To jest niesamowite. Wszystkim wam życze szybko II kreseczek

Jezu !!!! Dziewczyny kurcze ale sie rozpisalyscie!!!!! Kurde ile tu czytania :-p Ale milo sie was czyta cos czuje u was duzo fasolinek ...... oj duzo fasolinek ......

A ty Adolfina ... Uwazaj !!!! Takie zarty sobiesz robisz z kolezanek :-p:-p:-p hihihihihihi

Oj dziewczyny czekam z nieciespliwoscia do waszych sobotnich testowanek. Moze umowcie sie na godziene o ktorej wszystkie testuja:-p to wiadomo bedzie o ktorej wejsc na BB i sprawdzic jak wam poszlo ;-)

Buziaki i z calego serducha kibicuje wam II :-D

reklama
od wczoraj mam na brzuchu wysypkę!
czy to może jakiś 'znak'? :confused:
mój facet mnie wyśmiał, że na siłę szukam objawów, ale... sama już nie wiem, cały dzień mnie dzisiaj brzuch bolał.. chyba nie wytrzymam, a obiecałam sobie, że test zrobię dopiero 12 września...

trzymajcie się za brzuszki dziewczyny :-) pozdrawiam

Do góry