reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

adofina - nie wiem czy świrujesz czy moze w ciązy jesteś :-D:-D:-D

no ja do końca mam nadzieję, te piersi to traktuje tak ze może to dlatego napęczniały, jedno jest dziwne ZAWSZE podczas zblizajaej się @ puchłam dosłownie, tyle wody mi się odkładało a teraz niccccc jedynie jakby dupa mi urosła :) bo spodni dopiąc nie mogłam...dziwne
no i jeść mi się chce jak dawno nie miałam tak...dziś 3 kawałki pizzzy, a tak to jeden max 2....
ale ta dupa mi urosła pewnie od tego :)

reklama
adofina - nie wiem czy świrujesz czy moze w ciązy jesteś :-D:-D:-D

no ja do końca mam nadzieję, te piersi to traktuje tak ze może to dlatego napęczniały, jedno jest dziwne ZAWSZE podczas zblizajaej się @ puchłam dosłownie, tyle wody mi się odkładało a teraz niccccc jedynie jakby dupa mi urosła :) bo spodni dopiąc nie mogłam...dziwne
no i jeść mi się chce jak dawno nie miałam tak...dziś 3 kawałki pizzzy, a tak to jeden max 2....
ale ta dupa mi urosła pewnie od tego :)
tez ciagle wcinam, mam apetyt , jedne spodnie takie do pepka juz ledwo dopinam hehe brzuch tez mam kosmiczny sa tyko dwie mozliwosci ciaza lub za duzo jedzonka hehe ale w moim przypadku jedno i drugie dobre

elisabeth suwaczek zdjelam bo klamał zrobil mi 1 dc , klamczuch jeden , nie tak predko , jeszcze nie teraz .

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jesteście niemożliwe, przy Was nie da się smutnym siedzieć :-D:-D Tak się zniecierpliwiłam, że postanowiłam, że zrobię jutro test ale zadzwonili żebym przyszła na test w sprawie pracy to testowanie sobie odpuszczę żeby się nie stresować :baffled:

Dziewczyny jesteście niemożliwe, przy Was nie da się smutnym siedzieć :-D:-D Tak się zniecierpliwiłam, że postanowiłam, że zrobię jutro test ale zadzwonili żebym przyszła na test w sprawie pracy to testowanie sobie odpuszczę żeby się nie stresować :baffled:
no to oby dwa tesy wypadly zadawalajaco , trzymam kciuki , i nie stresuj sie !!!

kingus - powodzenia w testowaniu :)

a ja znow sikam jak wscielka...kurde prosze prosze sama sie lapie na tym ze w domyślaniu się to jestem mistrzem swiata :)
no sikam bo piję a piję duzo bo mi się chce pić :)

ale tak bardzo bardzo bym chciała, tak abrdzo chciała, ze sama sobie wymyślam objawy i doszukuje się tej ciazy boje się że popadnę w jakies urojenia czy co....

kingus nie przejmuj się :)
pociesze cię ze gdybym miała to ptasie mleczko to tez bym je zjadła a i migdałem nie pogardze bo je uwielbiam :)
sama własnie wrabałam pizze, zjadłam jogurt i piję czekoladowe mleko sojowe...któego notabene nie lubię...ale nie ma nic innego co by było słodkie w domu :)

reklama
kingus - powodzenia w testowaniu :)

a ja znow sikam jak wscielka...kurde prosze prosze sama sie lapie na tym ze w domyślaniu się to jestem mistrzem swiata :)
no sikam bo piję a piję duzo bo mi się chce pić :)

ale tak bardzo bardzo bym chciała, tak abrdzo chciała, ze sama sobie wymyślam objawy i doszukuje się tej ciazy boje się że popadnę w jakies urojenia czy co....
spoko na poczatek to niegrozne , dlugo nie potrwa albo do @ albo do II hehe zycze tego drugiego, ja wylaptuje wszystko inne niz kiedys hehe ale to pewnie z nudow usmialabys sie jakie dziwne rzeczy , mysle ze bardzo szkodliwe to nie jest hehe

Do góry