reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

no wlasnie a gdzie nam Lilu zginela , dawno jej nie bylo:confused:, chyba nie swietuje gdzies tam bez nas

Witajcie :-)
Jestem jestem dziewczynki ;-):tak::laugh2:
Cos mi dzisiaj internet nawala, co napisalam wiadomosc i chcialam wyslac to baaa zasiegu nie ma :wściekła/y: chyba mi sie modem psuje :crazy:
Wogole musialam sobie dzisaj zrobic drzemke popoludniowa przed praca bo normalnie usypiam dzisiaj na siedzaco :zawstydzona/y::sorry2: a poszlam spac przed 23 jak zwykle :dry:
Niestety jeszcze nie swietuje :zawstydzona/y: bo test robie dopierw we wtorek.... ojjj jak dobrze ze dzisiaj juz czwartek, jeszcze tylko jutro do pracy i weekend. ;-)

Gratulacje dla nowychy fasolek :laugh2::laugh2:

reklama
A co do obiawow ciazowych to moja psiapsiolka miala taki pierwszy obiaw ze zaczely jej ropiec oczy w nocy, w dzien ja szczypaly i miala bardzo przekrwione, po tygodniu doszlo czeste siusianie i bol zeba :szok:

ktos tu zyczyl wszystkim fasolek hm

chcialam zakomunikowac w brzuszku fasolke :-)
nawet nie jedna :-)
mam kilka :-)
po brytońsku mniam , teraz to dopiero bede wygladac na 5 miesiac a jakie bole beda hehe
milej pracy Lilu ja tam mam wolne w koncu i mnie nalezy sie troche wolnego

adolfina:-D:-D:-D:-D:-D

parsknełam tak ze w pracy kumpel zerknał na mnie jak na kretynke;-)

Ostatnia edycja:
adolfina ja potwierdzam tak jak elisabeth w pierwszym momencie pomyslalam, że ukradkiem zrobiłaś test:-D

:) A JA JUZ MYSLAŁAM że byłaś u ginekologa i ze na USG wyszło że masz dwie fasotkli :) he he
ale ans nabrałaś...

mi piersi jak bomby napęczniały ...pewnie na @
nadzieja umrze jak zacznie lecieć...

:) A JA JUZ MYSLAŁAM że byłaś u ginekologa i ze na USG wyszło że masz dwie fasotkli :) he he
ale ans nabrałaś...

mi piersi jak bomby napęczniały ...pewnie na @
musisz do konca wierzyc , zobacz my z ell juz prawie @ mialysmy ale ja wierze za nas dwie tak mocno ze narazie jest cisza hehe

teraz mi sie goraco zrobilo, pieka policzki masakra zrobilam swoje ulubione owsiane ciasteczka i smakuja jak papier nawet smaka straciam przez to wszystko, mleka mi sie chce beee nienawidze mleka, ale swiruje :crazy:

reklama
:-D:-D:-D

Adolfina, widzę, że suwaczek próbujesz wstawić?
Fasolkę po bretońsku to i ja bym zjadła... najpierw ciasteczka, teraz fasolka... kurna podziel się trochę, a nie tak sama przed tym kompem;-)

Dobra ja spadam obiadek wstawic, bo się zaraz bąbelek obudzi...

Pa!

Do góry