reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Cześć dziewczyny. Nie mam czasu pisać ale czytam wszystko.
Moniusia dobrze że ten zylak niegroźny jest.
Lux no paranoja z tym laptopem.
Jugoslawa dużo mam pracy. Dziś wracałam z Białegostoku 4 godziny . A jechałam 2.40 i to z przerwą na siku .
Jazza ja odkąd mam służbowe auto to swoje tankowalam raz na początku listopada. Czuć po kieszeni :)
Dostałam nowsze auto . Ma dwa lata i dobra antenę. Jak w poprzednim odjechalam od miasta to odbieralo jedno radio-Maryja. A poranne nabożeństwo nie nastraja z rana tylko usypia.
Pozdrawiam.

reklama
Jugoslawa kochana no przyznam sie bez bicia ze rzadko zagladam, wpadam i wypadam.
Moze nowe postanowienie na Nowy rok zeby ladnie wrocix do Was hihi.

Moniusia super ze nietrzeba robic operacji ufff ale tak jak piszesz nadal nic niewiecie to straszne:/
Obserwacja cyklu to dobre wyjscie

Hej kochane:-)

Jugoslawa kochana trzymam kciuki za podgladanko i za plan na nowy rok, bo 2016 musi byc szczesliwy:tak:. A pogoda to masakra, wczoraj padal snieg, ale taki mokry, jak dla mnie to snieg musi byc na swieta i sylwestra, potem moze sobie isc, ale w te dni byc musi no;-)

Misia kochana na to licze, ze odczuje po kieszeni nowe autko, nie martw sie u mnie tez czasu brak ;-)

Julia kochana no witaj, trzymam kciuki, abys wrocila do nas jak najszybciej:tak:

U nas pochmurnie, witam sie z kawusia:-)

Milego dzionka:-)

Teraz możliwe, że eski, zetki nie bedzie;p wszystko zastąpią radiem Maryja;p

Jugosława, pewnie, działaj coś kochana:)

Ja byłam na podglądzie, jest pęcherzyk 15 mm w 10 d.c., buzia mi się uśmiechnęła, bo myślałam, że nic mi nie rośnie tam naturalnie;p Ale za to endometrium ma 2,5, a zawsze miałam ładne. Czy wcześniej na clo czy teraz przy ivf. Nie wiem, no, ale jakoś mnie to nie martwi, bo i tak nie liczę na naturalną ciążę:) Jadę jeszcze w piątek i poniedziałek. Ten raz można pojeździć dla własnej wiedzy co tam się dzieje.
Ale podejrzewam, że ten pęcherzyk po prostu się wchłonie i owu nie będzie, bo na paskach nic nie wychodziło w tamtym cyklu..

Pani Dr powiedziała, że mam wszystko idealnie do zajścia w ciążę, ginekologicznie super, itd..
Też się zdziwiła, że tak słabo zareagowałam na stymulację przy ivf..

Szkoda gadać :(
Na wiosnę może zaś na ivf.. kolejna kasa.. końcówka już z kredytu.. eh, czemu nie ma lekarzy z powołaniem co by chcieli chociażby dla swojej wiedzy odkryć co w parze siedzi, że się nie udaje...

Hej, hej,

luska: no to kciuki za wizytę będziemy trzymać :) Niech ci tam pęchole ładnie rosną :)

misia: hahahaha nieźle z tym radiem :D O kurde to niezła podróż. A w święta i nowy rok bierzesz trochę wolnego?

julia: ooo jak miło, że wpadłaś :) Mam nadzieję, że niedługo wrócisz :)

lux: szykuje ci się trochę wolnego po świętach?

jazza: sama jestem ciekawa jak to będzie z tym śniegiem. Prognozy są niezbyt obiecujące, ale ja wierzę w to, że pogoda może nas jeszcze zaskoczyć :D

moniusia:
o ładny pęcherzyk :) A na endo to może faktycznie miała wpływ burza hormonalna związana z invitro. Z lekarzami niestety różnie bywa, ale na szczęście można jeszcze trafić na takich dla których pacjent jest ważny i chcą mu pomóc. Tylko znaleźć takiego to jest sztuka...Mam nadzieje, że dla nas wszystkich nowy rok będzie tym szczęśliwym.

U mnie dzisiaj mrozek...pięknie wyglądają szyby :D Uwielbiam takie zimowe obrazy. @ już sobie poszedł, więc czas się trochę zrelaksować wieczorami :D i nad ranem :D:D:D Hahaha

Udanego dnia laski! ;)

reklama
Jugi tzn bedziemy miec troche krocej sklep czynny, bo na koniec roku tak ludzie sprzetu nie biora, bo trzeba rokl zamknac i wiesz jak to jest, Wigilie i Sylwka mam wolnego :-)
mam ombre, efekt cudny :-) cena-120 zl takze fajnie

Do góry