reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
julia: coś bb wariuje ostatnio...wkurzające jak ucina posty :/ Dobrze mieć zaprzyjaźnionego fryzjera. Zazdroszczę :D Spokojnej nocy :)

Ja kończę winko i uciekam spać :)
Dobrej nocy laski, kolorowych snów :)

A mnie wogole wywalilo z bb i nie akceptuje hasla.Nie wiem o co chodzi :/ jedynie z tapatalka moge wejsc :)

Ostatnia edycja:
Hej:biggrin2:

Moniusia kochana uszka do góry, ja za Was trzymam ogromne kciuki, abyście odkryli problem i oby szybko wszystko się pięknie skonczylo i tak będzie, bo innej opcji nie przewiduje;-) ;)

Jugoslawa kochana ja tez wierze, z epogoda nas moze zaskoczyc, sniezek na swieta byc musi;-) ;)

Looo raju widze nowe forum i w ogole, tamto bylo fajniejsze, zywsze, no ale zmiany zmiany zmiany;-) ;) zobaczymy;-) ;):oo:

Milego dzionka :biggrin2:

Hej laski,

ojej mamy nowe forum...mam nadzieję, że jednak dopracują kolory, bo jakoś dziwnie i niekorzystnie czyta się jak tyle białego koloru jest. Trochę mi zajęło zanim się połapałam gdzie co jest :D

lux: ładnie brzmi ten karmelowy :) Już sobie wyobraziłam :)

jazza: u mnie dzisiaj pogodowo późna jesień :D Spociłam się w zimowej kurtce :/

Zaczęłam wiesiołek przyjmować. Może coś wniesie pozytywnego :)

reklama
Do góry