reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Cześć dziewczyny. Nie mam czasu pisać ale czytam wszystko.
Moniusia dobrze że ten zylak niegroźny jest.
Lux no paranoja z tym laptopem.
Jugoslawa dużo mam pracy. Dziś wracałam z Białegostoku 4 godziny . A jechałam 2.40 i to z przerwą na siku .
Jazza ja odkąd mam służbowe auto to swoje tankowalam raz na początku listopada. Czuć po kieszeni :)
Dostałam nowsze auto . Ma dwa lata i dobra antenę. Jak w poprzednim odjechalam od miasta to odbieralo jedno radio-Maryja. A poranne nabożeństwo nie nastraja z rana tylko usypia.
Pozdrawiam.

reklama
Jugoslawa kochana no przyznam sie bez bicia ze rzadko zagladam, wpadam i wypadam.
Moze nowe postanowienie na Nowy rok zeby ladnie wrocix do Was hihi.

Moniusia super ze nietrzeba robic operacji ufff ale tak jak piszesz nadal nic niewiecie to straszne:/
Obserwacja cyklu to dobre wyjscie

Hej kochane:-)

Jugoslawa kochana trzymam kciuki za podgladanko i za plan na nowy rok, bo 2016 musi byc szczesliwy:tak:. A pogoda to masakra, wczoraj padal snieg, ale taki mokry, jak dla mnie to snieg musi byc na swieta i sylwestra, potem moze sobie isc, ale w te dni byc musi no;-)

Misia kochana na to licze, ze odczuje po kieszeni nowe autko, nie martw sie u mnie tez czasu brak ;-)

Julia kochana no witaj, trzymam kciuki, abys wrocila do nas jak najszybciej:tak:

U nas pochmurnie, witam sie z kawusia:-)

Milego dzionka:-)

Teraz możliwe, że eski, zetki nie bedzie;p wszystko zastąpią radiem Maryja;p

Jugosława, pewnie, działaj coś kochana:)

Ja byłam na podglądzie, jest pęcherzyk 15 mm w 10 d.c., buzia mi się uśmiechnęła, bo myślałam, że nic mi nie rośnie tam naturalnie;p Ale za to endometrium ma 2,5, a zawsze miałam ładne. Czy wcześniej na clo czy teraz przy ivf. Nie wiem, no, ale jakoś mnie to nie martwi, bo i tak nie liczę na naturalną ciążę:) Jadę jeszcze w piątek i poniedziałek. Ten raz można pojeździć dla własnej wiedzy co tam się dzieje.
Ale podejrzewam, że ten pęcherzyk po prostu się wchłonie i owu nie będzie, bo na paskach nic nie wychodziło w tamtym cyklu..

Pani Dr powiedziała, że mam wszystko idealnie do zajścia w ciążę, ginekologicznie super, itd..
Też się zdziwiła, że tak słabo zareagowałam na stymulację przy ivf..

Szkoda gadać :(
Na wiosnę może zaś na ivf.. kolejna kasa.. końcówka już z kredytu.. eh, czemu nie ma lekarzy z powołaniem co by chcieli chociażby dla swojej wiedzy odkryć co w parze siedzi, że się nie udaje...

Hej, hej,

luska: no to kciuki za wizytę będziemy trzymać :) Niech ci tam pęchole ładnie rosną :)

misia: hahahaha nieźle z tym radiem :D O kurde to niezła podróż. A w święta i nowy rok bierzesz trochę wolnego?

julia: ooo jak miło, że wpadłaś :) Mam nadzieję, że niedługo wrócisz :)

lux: szykuje ci się trochę wolnego po świętach?

jazza: sama jestem ciekawa jak to będzie z tym śniegiem. Prognozy są niezbyt obiecujące, ale ja wierzę w to, że pogoda może nas jeszcze zaskoczyć :D

moniusia:
o ładny pęcherzyk :) A na endo to może faktycznie miała wpływ burza hormonalna związana z invitro. Z lekarzami niestety różnie bywa, ale na szczęście można jeszcze trafić na takich dla których pacjent jest ważny i chcą mu pomóc. Tylko znaleźć takiego to jest sztuka...Mam nadzieje, że dla nas wszystkich nowy rok będzie tym szczęśliwym.

U mnie dzisiaj mrozek...pięknie wyglądają szyby :D Uwielbiam takie zimowe obrazy. @ już sobie poszedł, więc czas się trochę zrelaksować wieczorami :D i nad ranem :D:D:D Hahaha

Udanego dnia laski! ;)

reklama
Jugi tzn bedziemy miec troche krocej sklep czynny, bo na koniec roku tak ludzie sprzetu nie biora, bo trzeba rokl zamknac i wiesz jak to jest, Wigilie i Sylwka mam wolnego :-)
mam ombre, efekt cudny :-) cena-120 zl takze fajnie

Do góry