reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
lux: gratuluję zdania testu :D Niezła satysfakcja :D A faceci niech się od ciebie uczą :D:D:D Byłaś w serwisie? Coś ugrałaś?

luska: taka @ bolesna? Współczuję :( Moja w tym cyklu pod względem bólu znośna, na jednej nospie dziennie jadę, ale za to przeciekam dosyć mocno :| Trzymaj się. Niedługo przejdzie. Tulam.

Udanego wieczoru dziewczyny :)

Hej kochane:-)

Jugoslawa kochana jeśli chodzi o autko to dostane sluzbowe, za symboliczna oplata będę mogla również korzystać z niego prywatnie i oczywiście na prywatne dojazdy dojda mi koszty benzyny, ale sluzbowo plus droga z domu do pracy i z powrotem będzie roliczana z firma;-). Ja się kurowalam w weekend i dziś już lepiej, znacznie, zdrowka kochana:-)

Aschlee kochana trzymaj się dzielnie, na pewno już ciężko bardzo, ale jesteś już na ostatniej prostej, trzymam ogromne kciuki, aby malutka jak najdłużej w brzuszku posiedziała:tak:

Luska trzymaj sie dzielnie kochana:-)

Luxi gratulacje zdanego testu kochana:tak:

Witam sie poweekendowo z kawusia:-). W ten weekend tez troche porzadkow w domciu zrobilam, wiec do przodu, tylko ta pogoda taka nijaka ble

Milego dzionka:-)

hej no bylam w serwisie, ale byla taka kolejka, ze zrezygnowalam a tylko ten jeden wredny facet byl, takze nadal nic nie wiem a dodzwonic sie do nich to jak wygrac na loterii :wściekła/y:

luska, po clo w przyszłym m-cu może boleć jeszcze bardziej, przynajmniej u mnie tak było i brało mnie z zaskoczenia, bez plamień;p

Dzisiaj umawiam się na monitoring cyklu.. jeśli się uda.. zobaczę pierwszy raz właściwie czy u mnie coś się dzieje w ogóle w naturalnych cyklach..

M. był u androloga, zabronił robić operacji, bo mówi, że takiej wielkości żylaków się nie operuje..
To wiemy i robić nie będziemy, ale tak poza tym dalej nic nie wiemy! :)

Hej :-)

Luxi niezle jaja z tym laptopem kochana:tak: bij ich az dadza co Ci sie nalezy:tak:

Moniusia kochana w koncu sie wszystko wyjasni, trzymam kciuki za monitoring:tak:

Witam sie z kawusia:-). Wczoraj czesc zakupow zrobilam, dzisiaj czeka mnie druga porcja heh;-)

Milego dzionka:-)

hej bylam w serwisie, trwa procedura reklamacyjna nadal, na dodatek wczoraj szlag trafil mojego dekodera z polsatu, o dziwo dzis jak zajechalam to wymienili mi go na nowy bez laski :szok:

Hej dziewczyny,

luska: jak tam samopoczucie po clo? Ja za pierwszym razem bardzo odczuwałam pracę jajników, ale wiadomo, że to kwestia indywidualna. Kiedy lecisz na podglądanie jajników?

jazza: eeee firmowe autko, super sprawa :D Pogoda to okropna, ponoć w wigilię ma być odwilż i 10 stopni na plusie :/

moniusia: przynajmniej wiecie już, że obejdzie się bez operacji. Zawsze to dobra wiadomość :) Jak monitoring? Był pęcherzyk?

lux: przynajmniej dekoder od ręki załatwili :) No może koniec roku będzie i dobry dla twojego serwisowanego laptopa :)

julia: hej, wpadasz jeszcze czasem?

misia: co tam u ciebie? Jak w robocie?

U mnie już po @ i na szczęście, bo myślałam, że odpłynę. W przyszłym tygodniu chcę podejść do lekarza na usg i sprawdzić czy na naturalsie coś się dzieje tam na dole. Musze pogadać z ginem co dalej robimy i jak działamy, co by w nowy rok wejść z nowym planem i to takim, który się w końcu spełni :D

reklama
Hej dziewczyny,

luska: jak tam samopoczucie po clo? Ja za pierwszym razem bardzo odczuwałam pracę jajników, ale wiadomo, że to kwestia indywidualna. Kiedy lecisz na podglądanie jajników?

jazza: eeee firmowe autko, super sprawa :D Pogoda to okropna, ponoć w wigilię ma być odwilż i 10 stopni na plusie :/

moniusia: przynajmniej wiecie już, że obejdzie się bez operacji. Zawsze to dobra wiadomość :) Jak monitoring? Był pęcherzyk?

lux: przynajmniej dekoder od ręki załatwili :) No może koniec roku będzie i dobry dla twojego serwisowanego laptopa :)

julia: hej, wpadasz jeszcze czasem?

misia: co tam u ciebie? Jak w robocie?

U mnie już po @ i na szczęście, bo myślałam, że odpłynę. W przyszłym tygodniu chcę podejść do lekarza na usg i sprawdzić czy na naturalsie coś się dzieje tam na dole. Musze pogadać z ginem co dalej robimy i jak działamy, co by w nowy rok wejść z nowym planem i to takim, który się w końcu spełni :D

Po niedzieli

Do góry