reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej. Mi się auto zepsuło służbowe i dostałam do jutra (mam nadzieję) takiego strupa że boję się jechać nim. W pracy powolutku. Cykl w polowie, a spodziewana @ 22.12.
Nudy ogólnie, nowej pracy nadal nie ogarniam do końca.
Pozdrawiam

reklama
czesc, bylam na dwudniowym szkoleniu, wczoraj w nocy wrocilam ehhh, mam dosc, jestem zmeczona, nie wiem jak przetrwam ten dzien w pracy, buu, na dodatek przecielam se na dzien dobry palec w pracy i leci mi mocno krew, aaa a lapka nadal nie mam i pojade ta jutro i dwa tygodnie od zlozenia tego pisma o wydanie lapka minely i cisza i bee ich straszyc oddaneim sprawy do Rzecznika Praw Konsumenta, bo konczy mi sie cierpliwosc, ile mam czekac, najpierw piec tygodni na decyzje czy naprawic czy dac nowy a potem kolejne dwa i cisza, to juz 7 tygodni bez komputera, ktory jest mi potrzebny​

Biedna jestes lux postrasz ich jak to moga do tej pory nie oddac lapka juz czas minal a ja ide na iui przed swietami @ sie pojawila a ja tak sie ciesze

Hej kochane:-)

Anula herbatka tez dobra z miodkiem:-D, heh u mnie nie ma mowy o nudzie w robocie i w ogole w zyciu, czasem az to tempo mnie przeraza;-)

Misia oj to niefajnie, ze auto sluzbowe szlag trafil, ale oby do przodu, trzymaj sie tam dzielnie,a ja trzymam kciuki za twoj prezent swiateczny, bo kto to wie;-)

Luxi kurde mol widze, ze ostro ich pogrzalo z tym lapkiem, pokaz im kto tu rzadzi:tak:

Luska trzymam kciuki za Was:tak:

A ja sie nie chwalilam, ze przedwczoraj zdalam egzamin z teorii na prawo jazdy, za pierwszym razem, teraz jazdy i potem praktykai bede straszyc na drogach;-)

U nas slonecznie, zobaczymy jak dlugo, bo zapowiadaja dzis opady deszczu...
po pracy w planie zakupy, a w weekend sprzatanko;-)
Przeziebiona jestem dalej, ale w weekend sie podkuruje mam nadzieje

Milego dzionka:-)

Hej laski,

zabiegana jestem ostatnio i mało czasu mam. Jak to w grudniu. Koniec roku, święta za pasem i tak dalej :)

jazza: gratuluję egzaminu :D Teraz praktyczny i możesz wyjechać na drogę :D A autko macie czy będziecie dopiero kupować? Teraz przeziębienia się ciężko leczy, a pogoda to tylko sprzyja namnażaniu tego cholerstwa :/ Udanego dzionka :)

luśka: mam nadzieję, że @ nie przyjdzie i będziesz miała niespodziankę :D &&&& mocno mocno zaciśnięte.

lux: uuu jak palec? Jakiś koszmar w tym laptopem :/ Nie bardzo wiadomo jak na nich cokolwiek wymusić :/ Niech im w pięty pójdzie!

anula: jak się czujesz?

julia: hop hop co u ciebie? :)

misia: mam nadzieję, że szybko dostaniesz lepsze auto, bo ja też się boję jeździć takimi podejrzanymi :D &&&&&&&& za cykl :) Może nas grudzień zaskoczy pozytywnymi informacjami :)

Za oknem szaro, normalnie nic tylko siedzieć przy lampce, żeby trochę słońca złapać :D Sztuczne, bo sztuczne ale zawsze coś.
U mnie @ się rozkręca i już się mogę doczekać jak sobie pójdzie :D
Też jestem trochę przeziębiona...

Udanego dnia dziewczyny :)

Luxi co za glupki....przeciez juz bardzo dlugo czekasz na ten laptop....chyba sobie zarty robia.

Jazza,Jugoslawa zdrowka :tak:

Jazza gratki zdanego egzaminu kochana :tak: jeszcze chwila i bedziesz smigac juz samochodem a nie autobusami :)

No i oczywiscie kciuki zaciskam zeby kolejne @ juz nie przylazly.
Kciuki za wysyp pozytywnych tescikow i piekne niespodzianki

Jugoslawa no szczerze ostatnio nie najlepiej.Corcia rosnie szybko i ma mega duzo sily co odczuwam na wlasnej skorze.
Od wczoraj w nocy mecza mnie bolesne skurcze.Teraz bylo toche spokoju i znow to samo do tego mala ma chyba bardzo malo miejsca,rozpycha sie strasznie i uderza glowa w szyjke co sprawia niesamowity bol.
W poniedzialek wizyta i ustalanie planu porodu bo do terminu zostalo mi 55 dni ( aczkolwiek i tak nikt nie wierzy ze dotrwam do tego czasu )

aschlee: może to działa tak, że skoro jest duża i silna to jest przygotowana na wcześniejsze wyjście, więc dobrze. No tylko ty biedna to odczuwasz, ale już niedługo. Mogę sobie tylko wyobrazić jaki to ból uderzanie w szyjkę :( Na szczęście jak się mała pojawi to wszystko to minie i będzie tylko szczęście :) I tego się trzymaj :)

reklama
Luska kciuki i dawaj znac jak po :-)
Jugi, Asch, Jazza jestem tylko ciekawa jak mnie jutro potraktuja jak tam pojade i ich postrasze :szok:

ps laski, odebralam rano wyniki testu, ktory byl po szkoleniu i wiecie, ze zdalam :-D a ilu facetow nie zdalo, a przeciez Stihl to wlasnie ich smyklaka powinna byc i powinni miec wieksza wiedze

Ostatnia edycja:
Do góry