reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej ja nie widzę różnicy bo korzystam na telefonie. Wygląda tak samo tylko nie mogłam się zalogować.
Kurcze coś mało świąteczna pogoda .

reklama
Jugoslawa dla mnie to nawet lampki ozdabiajace domy głupio strasznie wygladaja. Nie chcę zimy , bo źle się jeździ, ale w święta powinien być śnieg. Może będzie w Wielkanoc jak dwa lata temu.

Witajcie dziewczyny,

u mnie od rana pochmurno i deszczowo..no nie jak tak zostanie do świąt to będzie kiepsko :/ No ale może coś poprawi: albo pogoda, albo moje nastawienie :)

Udanego dnia laski ;)

lux: smacznej pizzy :) A facetowi to zawsze na wynos możesz pizzę wziąć. Wiem, że nie to samo, ale zawsze :) Praca, praca u mnie to samo. Dobrze, że święta blisko to się chociaż człowiek nacieszy drugim człowiekiem :)

reklama
Do góry