reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
luska: lipa ze specjalistami na nfz :/ Terminy to są jakieś porąbane :/ A najgorsze jest to, że ludzie się zapisują na takie odległe i często gęsto zapominają o wizytach i ich nie odwołują :/ Wiec nie ma szans się zapisać :/ Kiedyś tak właśnie miałam z okulistą i neurologiem...poszłam pod gabinet i się okazało, że nikogo nie ma, bo nie odwołali wizyt :| Piękna choinka :D Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta :D:D:D i od razu lepszy nastrój :D

Ja się biorę za piątkowe winko :)
Wasze zdrówko :)

Luska noo choinka śliczna ... tez juz bym chciała ! Ale my żywa będziemy mieli co prawda już sprzedają ale czy do swiat by ujechala ...zresztą i tak martwie się o to jak pies się nia zaopiekuje ;-) ... faktycznie poszujaj prywatnie bo czerwiec to jakis kosmos ....

Jugoslawa zdrowko,miłego wieczoru ....

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny,

lux: jak tam w robocie było? Więcej ludzi przed świętami?

anula: hejo :) jak tam początek grudnia? Jak leczenie i parametry nasienia? Testowanko było ? :D Pamiętam, że pisałaś, że czekacie na wyniki :)

Jugoslawa początek grudnia wspanialy ... badań narazie chyba nie będzie, przelozymy .. ale z ciekawości ...
Tak test wyszedl pozytywnie ! Wczoraj juz bylam u gina, widzialam naszą kropeczke, umiejscowiona prawidłowo .... dostalam pakiet ratunkowy ;-) i przykaz ze nawet jakby brzucho zaczol bolec odrazu na pogotowie .... póki co jest ok i niech tak zostanie ;-) kolejna wizyta w piątek ....

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Anulka graaaaaatki.Najwspanialszy mikolajkowy prezent jaki moglas sobie wymarzc.Tym razem wszystko musi byc dobrze i w sierpniu powitasz Corcie lub Synka na swiecie :tak:

Zycze dziewczyny zeby i dla Was grudzien byl tym magicznym miesiacem :tak:

reklama
Do góry