reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
anula: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super super :D:D:D Kochana trzymam kciuki zaciśnięte!!! Co to jest pakiet ratunkowy?

Madziolina dziekuje ... czytalam ze i u ciebie wszystko na dobrej drodze-cieszy mnie to i ważne ze fasolka rośnie. Pracujesz?

Jugoslawa tez nie wierzylam ... taki wiesz ostatni gwizdek, badania tuz tuz,koniec roku no i experyment zapodalam byc moze byl owocny hehe ....

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Jugoslawa a Duphason, luteina, witaminy etc .... a targa mnie po luteinie na pawia hehe

Jak mija wam weekend ? Jak Mikołajki ? Przygotowania do swiat w toku ?

U nas szaleństwo mikolajkowe trwa od 6 rano - dziecko szczesliwe ;-)

reklama
Hej hej:-)

Moniusia a żeby tylko ABW do nas zapukalo hehe:-D

Luska cudna choinka kochana. A z tymi terminami wizyt to masakra, pewnie poszukaj prywatnie:tak:

Anulaaaaaaaaaaaaaa no mega wypas, gratulacje kochana, zaciskam kciuki.:-D

A przygotowania dom swiat u mnie ruszyly pelna para, caly rok czekam na ten czas i okres swiateczny uważam za rozpoczęty, powoli porządki zaczelam. Oprócz tego praca praca i dostałam propozycje drugiej pracy- zdalnej- z wydawnictwa- jako korektor tekstu/książek, wiec praca jedna, potem powrot do domu i praca w domciu, lacze mile z pozytczenym, bo czytam, edytuje i zarabiam na tym hehe. Noi z kolezanka będziemy chciały zalozyc wlasna firme, plan już jest, ale z realizacja na pewno trochę się zejdzie, ale co tam, plany sa.
A u mnie wczoraj skonczyla się @, kolejny termin na 31 grudnia hehe. No i ostatnio doszłam do wniosku, ze los chyba wie co robi, bo mam tyle planow, wiec pozwala mi zrealizować, dlatego jeszcze nie udało się zajść w ciaze i ciesze się tym jest teraz, normalnie jest super. Chce mieć dziecko, ale zdaje się na los, bo dobrze mi jak jest, a jak się uda będzie piknie;-).

Milego dzionka:-)

Do góry