reklama
ja tylko czekam co pizgniety Terlikowski juz jego zona powiedza, czuje, ze bedzie jadka w jakims programie na zywo, mam dosc tego kraju i tych ludzi
Ej to jego siostra, a nie żona! Ja tez myślałam, że to jego żona
Ps. A nie czekaj jednak żona ;p
ja nie moge pojac tego jak kiedys Terlikowski powiedzial, ze ludzie, ktorzy maja dzieci z in vitro maja pojednac sie z Bogiem i odpokutować...kur.wa.....odpokutować za co? za to, ze dzieki in vitro maja dziecko? hahah, ten koles ewidentnie ma cos z glowa i powinen sie zamknac i nie wychodzic na swiatlo dzienne
jak nie bede mogla zajsc to pojde do niego i sie spytam jak mam zajsc, bo chyba moj facet slepakami strzela...czy Terlikowski nie rozumie, ze ludzie choruja? maja cos z hormonami (prl, pregesteron) i bez lekow nie zajda? ze ludzie maja takie schorzenia,ze musza byc pod opieka specjalistow? i ze tu zadna pielgrzymka nie pomoze? mam mu to wbic do tego zakutego lba?
No dokładnie;p NIE ROZUMIEJĄ.. jak mają rozumiec skoro tyle dzieci mają, dla nich to niepojęte. Nie wbijesz.. nie ma opcji...
Najbardziej mnie wkurza, że ktoś przecież może być calkiem niewierzący.. jakim prawem on narzuca swoje racje..
Najbardziej mnie wkurza, że ktoś przecież może być calkiem niewierzący.. jakim prawem on narzuca swoje racje..
reklama
Nie wierze w to co robi teraz pis to jakas masakra zabrali nam marzenie o dziecku mnie nie stac na in vitro jesli po witaminach nie wyjdzie to ja sie zalamie chyba zaczne pisac pamietnik albo bloga bo oszaleje
Podziel się: