reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
luska: lipa ze specjalistami na nfz :/ Terminy to są jakieś porąbane :/ A najgorsze jest to, że ludzie się zapisują na takie odległe i często gęsto zapominają o wizytach i ich nie odwołują :/ Wiec nie ma szans się zapisać :/ Kiedyś tak właśnie miałam z okulistą i neurologiem...poszłam pod gabinet i się okazało, że nikogo nie ma, bo nie odwołali wizyt :| Piękna choinka :D Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta :D:D:D i od razu lepszy nastrój :D

Ja się biorę za piątkowe winko :)
Wasze zdrówko :)

Luska noo choinka śliczna ... tez juz bym chciała ! Ale my żywa będziemy mieli co prawda już sprzedają ale czy do swiat by ujechala ...zresztą i tak martwie się o to jak pies się nia zaopiekuje ;-) ... faktycznie poszujaj prywatnie bo czerwiec to jakis kosmos ....

Jugoslawa zdrowko,miłego wieczoru ....

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny,

lux: jak tam w robocie było? Więcej ludzi przed świętami?

anula: hejo :) jak tam początek grudnia? Jak leczenie i parametry nasienia? Testowanko było ? :D Pamiętam, że pisałaś, że czekacie na wyniki :)

Jugoslawa początek grudnia wspanialy ... badań narazie chyba nie będzie, przelozymy .. ale z ciekawości ...
Tak test wyszedl pozytywnie ! Wczoraj juz bylam u gina, widzialam naszą kropeczke, umiejscowiona prawidłowo .... dostalam pakiet ratunkowy ;-) i przykaz ze nawet jakby brzucho zaczol bolec odrazu na pogotowie .... póki co jest ok i niech tak zostanie ;-) kolejna wizyta w piątek ....

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Anulka graaaaaatki.Najwspanialszy mikolajkowy prezent jaki moglas sobie wymarzc.Tym razem wszystko musi byc dobrze i w sierpniu powitasz Corcie lub Synka na swiecie :tak:

Zycze dziewczyny zeby i dla Was grudzien byl tym magicznym miesiacem :tak:

reklama
Do góry