reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Moniusia taki prezent był marzeniem ;-) jednak i te sie spelniaja .... jak tam budowa domu? Swieta juz na swoim?
Jazza szalejesz ale ciesze się ze się spelniasz ;-) no ja w następny weekend planuje porządki ...ciągle cos po trochu dzialam ale cos nie widać ;-)
Milego dzionka
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Jazza szalejesz ale ciesze się ze się spelniasz ;-) no ja w następny weekend planuje porządki ...ciągle cos po trochu dzialam ale cos nie widać ;-)
Milego dzionka
anula, nooo czad po prostu )))))
ano płytki kładą, co do świąt to nieee nawet w sumie ich nie obchodzimy, nie jedziemy do rodziny na wigilię, siedzimy sami z winkiem i Kevinem ;p w 2 dzień świąt może się zbierzemy.. nie mam sił psychicznie, żeby dzielić się opłatkiem, patrzec jak dzieci rozpakowują prezenty.. itd..
I strasznie się cieszę na te święta, w końcu nie mam stresa.. przekażę tylko chrześnicy prezent pod choinkę i już
ano płytki kładą, co do świąt to nieee nawet w sumie ich nie obchodzimy, nie jedziemy do rodziny na wigilię, siedzimy sami z winkiem i Kevinem ;p w 2 dzień świąt może się zbierzemy.. nie mam sił psychicznie, żeby dzielić się opłatkiem, patrzec jak dzieci rozpakowują prezenty.. itd..
I strasznie się cieszę na te święta, w końcu nie mam stresa.. przekażę tylko chrześnicy prezent pod choinkę i już
madziolina_p
Fanka BB :)
Mnie tez zatoki i złe się czuje. W pracy siedzę do 15
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Lux no nie ładnie ... mojemu mlodemu tez często cos ginelo a to bluza a to cos ... myslalam ze poprostu zgubił ale jak m wjechał z buta do dyrekcji to wszystko jest juz od dłuższego czasu na miejscu
reklama
Podziel się: