reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

dzień dobry

witam po dłuższej nieobecności, jakos dopadł mnie dołek emocjonalny i zwątpienie w siebie, w pracy czasu nie było, żeby zajrzeć, po pracy w łóżeczku spędzałam... wyniki wychodzą mi kolejno ok, sama już nie wiem czemu jestem do dupy :(

reklama
Witam Was kochane:*:)
Zuzanka za crio&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Amalfi za in vitro&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Błonka za iui&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Oczywiscie wszystkim Paniom mocno kibicuję&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiki odpoczywaj i oby na urlopie sie udalo
KAsiu bardzo dobry pomysl z tym L4 :tak:
Ewciu ale zalatana jesteś :-(

Dziewczyny oby na ta 1000czna strone posypaly sie fasolki :*:*:*
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Suzi - oby, oby.

A mnie dzisiaj tak naparza jajnik, że chyba zaraz go wyrwę. On boli a ja jeszcze ten cykl muszę się zabezpieczyć, łeeeeeeeeeeeeee.

Tymonka - a jak się ten zaśniad odnowi a lekarz mi powie a kazałem czekać. Jeszcze ten raz się powstrzymam, poza tym u nas ciężko z wpadką. Zobaczymy jakie będą wyniki badania nasienia, bo jak na razie zachodziłam w ciążę tylko wtedy, gdy M brał leki :( Najbardziej liczę na coś po wizycie w klinice.

no wiem wiem... trzeba zaufać lekarzom w końcu to oni się znają:) No ja też na wpadkę nie liczę hiiii hiiii no chyba że z obcym chłopem (na co nie mam ochoty) Myślę już o ivf. Jak sie naturalnie nie udało przez 2,5roku to ciężko na wpadkę dalej liczyć... U nas płodne teraz ale seksów nie ma prawie bo rodzinkę mam na głowie (ojciec z bratem) ale dzisiaj mamy w planach być zmęczeni i wczesniej sie położyć:tak:

Jestem:)
Remont trwa,staranka jako tako...
Byłam u ginka w 13dc i podobno owu była w trakcie:))))
Dzisiaj 21dc...za tydzień testuję.Zobaczymy co będzie.Narazie czuję lewy jajnik,boję się,że znowu torbiel i cycy mnie swędzą.

kahaka latwiej sie mowi niz robi, moze na 1000 strone ktoras zafasolkuje
lopop ciao! co tak raz na rok wpadasz??
amalfi zabiegana jestem strasznie i nie wiem gdzie ręce mam włożyć:(
dzień dobry

witam po dłuższej nieobecności, jakos dopadł mnie dołek emocjonalny i zwątpienie w siebie, w pracy czasu nie było, żeby zajrzeć, po pracy w łóżeczku spędzałam... wyniki wychodzą mi kolejno ok, sama już nie wiem czemu jestem do dupy :(
hm... witaj w klubie u mnie i u M też wsio ok tylko nie wychodzi:( dlaczego to nikt nie wie

mam nadzieję że będzie tak jak piszecie na 1000 strone zaciążymy razem:)

carolinee cieszę się ze się podobały:) niektóre rzeczywiście są słodkie:)

reklama
Do góry