reklama
cześć dziewczyny...
Błonka masz już wstępny plan na tydzień z wizytami?kiedy dokładnie iui ?
Carolineee a czemu bez zarodków?co się stało?
zjola,tymonka jak macie okazję robić na nfz to korzystajcie ,ja robiłam wszystko priv ale ja chciałam na już wszystko i nie chciało mi się czekać na wiele badań ,w gorącej wodzie jestem kąpana..
amalfi już decyzja podjęta?
Jesli chodzi o plan z wizytami i usg, to na pierwsze usg ide w piatek.. potem w poniedzialek i bedziemy ustalac co i jak i kiedy
ale pochwale sie ze dzis rano pierwszy raz sama sobie zrobilam zastrzyk z puregonu...
a do laparoskopi moim wskazaniem jest PCO... moze jak sie te jajniki troche ponaklowa to same ruszą... bo niestety nie jestem tak bogata zeby co miesiac sie takimi lekami faszerowac (
a co do dawek, to ja bralam juz raz te zastrzyki jak bylam w szpitalu i pani doktor juz wie jaka dawke potrzebuje... wiec ciesze sie ze za leki wiecej nie dam.. a ta cena 1700 zl to juz razem z inseminacją...
Hej dziewczynki,
zuzanka, amalfi, już teraz ściskam kciuki za Wasze IVF!!!!! W końcu musi się udać, należy Wam się.
Błonka, i za Twoją inseminację zaciskam!
U mnie tak sobie. Po wczorajszym dniu jestem zdeterminowana, aby iśc na L4 od następnej środy! Dzieci zachowuja się jak małpy w buszu, mam dosyć!
Dzisiaj byłam na badaniach - morfologia, mocz, toxo i CMV. Wyniki jutro.
zuzanka, amalfi, już teraz ściskam kciuki za Wasze IVF!!!!! W końcu musi się udać, należy Wam się.
Błonka, i za Twoją inseminację zaciskam!
U mnie tak sobie. Po wczorajszym dniu jestem zdeterminowana, aby iśc na L4 od następnej środy! Dzieci zachowuja się jak małpy w buszu, mam dosyć!
Dzisiaj byłam na badaniach - morfologia, mocz, toxo i CMV. Wyniki jutro.
K
Kinga85
Gość
kahaka dobra decyzja idz na L4 odpocznij... z dziećmi nie jest łatwo zwłaszcza z gromadką przeróżnych charakterków wyniczki na pewno bedą dobre! ))
Błonka pewnie, że to dużo kasy, ale tak jak mówisz, jak trzeba, to trzeba...
A ja właśnie jestem w trakcie pakowania, bo jutro wyjeżdżamy na dlugo wyczekiwany urlop) i już żyję tylko myślą o tym o dłuższego czasu dzięki tamu na luzie podchodze do mojego cyklu nawet nie wiem kiedy byla owulka, nie wiem czy seksik był w dobrym momencie, ale zlewam, to bo w następnym cyklu chce porobić wszystkie badania (hormony itd.) i potem porządnie zabrać się do roboty
A ja właśnie jestem w trakcie pakowania, bo jutro wyjeżdżamy na dlugo wyczekiwany urlop) i już żyję tylko myślą o tym o dłuższego czasu dzięki tamu na luzie podchodze do mojego cyklu nawet nie wiem kiedy byla owulka, nie wiem czy seksik był w dobrym momencie, ale zlewam, to bo w następnym cyklu chce porobić wszystkie badania (hormony itd.) i potem porządnie zabrać się do roboty
wikula jakie badanka robicie? wszystko od a do z? czy nasienia?
wypoczywaj ile wlezie moze akurat takie nie myslenie wesprze wasze staranka
a ja mam taka ochote na slodkiee.... kawe pije i zjadlabym jakies siasto ;/ a tu dupa bo postanowilam ze nie... i wiecie co okres mi sie konczy? 4 dni tylko? szok zawsze bylo duzo wiecej ;/ mam nadzieje ze endo bedzie lepsze na puregonie... takie optymalne to chyba 10 nie?
wypoczywaj ile wlezie moze akurat takie nie myslenie wesprze wasze staranka
a ja mam taka ochote na slodkiee.... kawe pije i zjadlabym jakies siasto ;/ a tu dupa bo postanowilam ze nie... i wiecie co okres mi sie konczy? 4 dni tylko? szok zawsze bylo duzo wiecej ;/ mam nadzieje ze endo bedzie lepsze na puregonie... takie optymalne to chyba 10 nie?
Błonka - moja ginka chce żebym przebadała hormony tarczycy, insulinę i coś tam jeszcze...nie wiem dokładnie, jak zacznie mi się nowy cykl, to pójdę do ginki i dokładnie ise dowiem:0 a mój mąż ma rewelacyjne wyniki nasienia, więc nie trzeba go znowu badać
też bym zjadła coś słodkiego
a przy zagnieżdżeniu powinno być ponad 10mm
też bym zjadła coś słodkiego
a przy zagnieżdżeniu powinno być ponad 10mm
reklama
E
Ewcia81
Gość
heja
Ja zasuwam w pracy...jak zwykle,,wiec wpadam przelotem...
weekendzik minal szybko,,posl,pospałam,,ale teraz codziennie po 6 mus wstawac...
oby do piatku...
Matus ma teraz pasowanie w piatek,musze poprosic kogos bo ja w pracy....w czwartek ma jakies kurde otrzesiny n a16,,a ja o 16 jestem po niego,,super...
wogole ruch u mnie,,hyh...tylko nie ten co trzeba
z moim w wekendzik male klotnie,,ech
juz jest dobrze...
milego wieczoruuu
Ja zasuwam w pracy...jak zwykle,,wiec wpadam przelotem...
weekendzik minal szybko,,posl,pospałam,,ale teraz codziennie po 6 mus wstawac...
oby do piatku...
Matus ma teraz pasowanie w piatek,musze poprosic kogos bo ja w pracy....w czwartek ma jakies kurde otrzesiny n a16,,a ja o 16 jestem po niego,,super...
wogole ruch u mnie,,hyh...tylko nie ten co trzeba
z moim w wekendzik male klotnie,,ech
juz jest dobrze...
milego wieczoruuu
Podziel się: