reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej kochane .
no mmm....ale nowinki ,GRATULUJĘ ;-) WOW daj znać kiedy,co i jak to będziemy oglądać ;-)
Carolineee chyba bym się cieszyła jakby były bliźniaki ,choć aby się udało z jednym to będę najszczęśliwsza na świecie ;-)
no mmm....ale nowinki ,GRATULUJĘ ;-) WOW daj znać kiedy,co i jak to będziemy oglądać ;-)
Carolineee chyba bym się cieszyła jakby były bliźniaki ,choć aby się udało z jednym to będę najszczęśliwsza na świecie ;-)
Hej,
zuzanko, baaardzo mocno trzymam kciuki!!! Kiedy będziesz robić betę/test???
mmm, super, gratulacje! A jak to się stało, że Cię zaprosili? Wypatrzyli Twojego bloga?
U mnie jako tako. We wtorek mam wizytę u gin i chyba poproszę o zwolnienie.
Poza tym w sobotę jedziemy na wesele i na razie mieszczę się (ledwo) w sukienkę, którą mam w domu, ale 15.10 znowu wesele i już może nie być różowo...Chodziłam dziś po mieście, oglądałam kiecki, ale nie ma NIC, co by się nadawało na większy brzuszek.
zuzanko, baaardzo mocno trzymam kciuki!!! Kiedy będziesz robić betę/test???
mmm, super, gratulacje! A jak to się stało, że Cię zaprosili? Wypatrzyli Twojego bloga?
U mnie jako tako. We wtorek mam wizytę u gin i chyba poproszę o zwolnienie.
Poza tym w sobotę jedziemy na wesele i na razie mieszczę się (ledwo) w sukienkę, którą mam w domu, ale 15.10 znowu wesele i już może nie być różowo...Chodziłam dziś po mieście, oglądałam kiecki, ale nie ma NIC, co by się nadawało na większy brzuszek.
reklama
E
EEnil
Gość
Gratulacje!!!cześć
dziewczyny dostałam zaproszenie do programu EWy Wachowicz AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hej kochane .
Będzie ok
Ja dzisiaj od rana mam mdłości i wymiotuję...Bromergon
Podziel się: