reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

witam moje drogie
Carolineee to będziemy razem testować ja po crio jestem 2 podano ,z 4 rozmrożonych 3 przeżyły ale 3 jakiś taki marniutki jest w piątek mam dzwonić czy z nim ok? nacinaliśmy otoczkę pomimo,że mieli cienką ;-)

tymonka ja proponuje ukradkiem gdzieś jak małolaty ;-) a może akurat się uda ;-)zjola to jak będzie taka wstrzemięźliwość to może będzie póżniej wpadka niespodzianka ;-)

reklama
witam sie w ten zimny lecz sloneczny dzien..
u mnie dzis z przygodami, okazalo sie ze maz ma kamienie i mial atak w nocy, pogotowie go zabralo, wrocilam dopiero po poludniu ze szpitala, tak sie czeka na naszych pogotowiach na pomoc.... dostal pyralgine w zastrzyku i skierowanie laskawie do urologa... ;/ ale dzis juz nic nie zalatwilam a zastrzyk przestanie niebawem dzialac...

Błonka to miałaś przeboje ......zdrówka dla M ja mam kamień na nerce wiem co to za ból ;-(
Caroline ,Ewcia testuje 10 pażdziernika ;-) betkę zrobię jak zrobię rano w klinice to za 1,5 h mam już wyniki więc długo nie muszę czekać ;-) ale te 11 dni będzie tylko długie ;-(

powodzenia dla testujących
może akurat teraz się fasolki pojawią!!! życzę pozytywnych wieści!

pozdrawiam was
jeżeli jeszcze mnie tu pamietacie hy..

reklama
Do góry