reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Oliwka- tak,jest nas tam pare ,ale mi chodziło o to ,ze zostałam ja,Palemka,Pok z tych które są praktycznie od poczatku wątku i od poczatku sie starają i nic....
są takie dziewczyny które długo tam pisza a planowały starania na końcówkę roku 2010 i jak zaczeły starania to zaszły a ja i inne staramy sie juz tak długo i nic...

Amalfi- wiem jak wnerwia jak post pójdzie w kosmos:wściekła/y:dzięki za ciacho-my na pewno skorzystamy:tak::-)
to sąsiedzi mają z Tobą dobrze jak ciasto przynosisz:-D

Iza- witaj-Ty szczęsciaro-pięke fotki i widoki:))
no i pogode masz ładną:tak:
ja oglądam teleexpress masakra jaki snieg w górach..:szok::szok:

reklama
Ufffffffffffff..........
Meble właściwie złożone!!!! Brakuje jeszcze 2 szuflad (bo zabrakło w Ikei) i chcemy kupić jeszcze kilka takich koszyczków na duperele, to Wam pokażę jak już te szuflady będą i jak książki postawię. Już półtora roku stoją u moich rodziców w kartonach, a jest ich około 100 - dostawaliśmy na ślubie zamiast kwiatów :-)
I w końcu mam na nie miejsce.

U nas tez pogoda paskudna, deszcz pada.

kahakazajefajny pomysl z tymi ksiazkami zamiast kwiatow! Ktore i tak zwiedna! Ja lubie ksiazki, bardzo... Kto to u was wymyslil zeby poprosic o ksiazki??

Kahaka- oo widzisz fajny pomysł..słyszałam o maskotkach zamiast kwiatów i przekazaniu do domu dziecka,ale o książkach pierwsze słysze-super:tak:

Magda- a TY kiedy wizyta?

mama05 nie wiem jeszcze kiedy wizyta, chyba jest jeszcze za wcześnie, jutro zadzwonię do gina i się zapytam co i jak...

Magda-aleś Ty spokoja :))) ja bym na miejscu nie usiedziała:)
myśle,ze gin zaprosi Cię na wizyte za jakieś 2 tygodnie..

Amalfi- a Ty co porabiasz wieczorkiem??? :)

no ale przecież folik powinno się brać, więc może mnie umówią wcześniej bo ja jeżdżę do kliniki a oni od razu raczej sprawdzają, nie wiem jutro będzie wszystko jasne

reklama
Z tymi książkami, powiem nieskromnie, pomysł był mój :-) Ja też bardzo lubię czytać, mój mężuś niekoniecznie, ale też znalazł coś dla siebie. Takich do poczytania, to było penie z połowa, pozostałe to książki kucharskie, podróżnicze i inne tego typu, ale naprawdę jestem zadowolona z tego pomysłu.

Do góry