reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

kahaka jaka ze mnie ciężarówka :-D jeszcze nic pewnego, pobolewa mnie czasami brzuch dołem i mam dość dużo wydzieliny białej, nie wiem czy to normalne... ale się na razie nie przejmuję, czasami odzywają się moje lęki :-( ale jakoś muszę je przezwyciężać,
Ewcia81 mam nadzieję, że Wam się pogoda poprawi na grilla, oby tylko śnieg nie spadł :-/ tak jak w niektórych regionach Polski
magda wykrakałaśśśśśśs....pada u mnie snieg....śnieżycaaaaaaaa:no:..

amalfi no te kilka mam wybrane,na zadna sie nie zdecydowałam...jeszcze troszke czasu mam,,musze u siebie w miescie cos tez popatrzec...

Iza śliczne widoki..........

mama ja tez sie staram chyba jak pamiętam od watku mamy 2009...hyh
kahaka pierwszy raz sie spotalam z ksiazkammi na wesele..wow lubisz czytac...

mama amalfi co za jakis zboeczeniec..no wiecie co...ci faceci na Bb to porazka..debile...

Laski ja mam juz cały balkon w sniegu.......i sypie jak amsakra.......

reklama
Dzień dobry
Ja zaraz do pracy- mam na 7.45, ale za to kończę wcześnie, bo 11.30 :-D
Ewcia, współczuję tej zimy w Słupsku. U nas w Płońsku nie jest tak źle, dziś nawet słońce wyszło.

Miłego dnia wszystkim!

kahaka tobie tez milego dnia..jak ty bedziesz konczyła,,to ja zaczne lekcje..heee
Jak bedzie u mnie tak sypało..to po pracy bede miała sniegu do kolan...bez kitu...

Ewcia ale lipa z tym śniegiem!!! co to się robi z tym naszym klimatem...ehm ale nie przejmuj się, zaraz się stopi, u nas dzisiaj słonko świeci, bo weekend się skończył i jak trzeba do pracy iść to pogoda się poprawia :-(

też wczoraj czytałam post tego idioty produktora, mężowi nawet przeczytałam, jacy są debile na tym świecie...

witam po weekendzie:)
tak zimno u mnie dziś w pracy że w polarze siedzę i dogrzewam piecykiem.

Byłam z m w Kazimierzu n. Wisłą- PIĘKNIE!!! zakochałam sie. a poza tym mieliśmy wyjechać w góry stołowe ale pogoda sie zepsuła i zrezygnowaliśmy- dzięki temu mieliśmy z m. taki domowy weekend jak żadko nam sie zdarza:) BYło super.
Odpoczęłam i wyluzowałam wiec mogę podchodzić do tej iui :-) W piatek mam wizytę w klinice to będzie 10dc, badania dziś odbieram.

Mam nadzieję że nowy błogosławiony pomoże w naszych staraniach!!!

Pok pomysł z nowym ginem popieram jak najbardziej, może cos się w końcu wyjaśni- myslę że do zapłodnienia u ciebie dochodzi a później cos się dzieje, myslę że iui nie jest rozwiązaniem trzeba by dociec co sie dzieje. U mie nigdy bladzioch nie wyszedł a u ciebie dwa pod rząd- to nie jest pomyłka raczej. Przytulam i współczuję zawiedzionych nadzieji.

Magda gratulacje!

Wszystkich pozostałych pozdrawiam:)

Cześć Laseczki :))

Ja Wam powiem, że u mnie piękne słoneczko bez chmurek, tylko zimno :( a co do tego typa z ogłoszenia, to napisałam wczoraj do niego maila, i odpisał mi, że za swoja "pomoc" życzy sobie 500 zł + pokrycie kosztów dojazdu i hotelu. Trzeba mieć tupet :/

mari27 nigdy nie doradzalam ci castagnusa bo go nigdy nie bralam, nie wiem na co tj, ale wiem ze dziewczyny tu biora i sa zadowolone;-).

Ja wzielam wczoraj na noc tabsa na prl i czuje sie narazie dobrze, nastepna za tydzien i badanie musze zrobic czy spadla mi

Ostatnia edycja:
mari... castagnusa lepiej skonsultuj z lekarzem. Nie zaleca sie brania go jesli nic nie wskauzje na to, ze trzeba. Przy zdrowych cyklach moze niezle pochrzanic. Poza tym warto z lekrzem ustalic dawkowanie. Czesto przepisuja go inaczej niz ulotka nakazuje, bo to zalezy od tego, na co cast ma pomoc.

reklama
pok masz racje z tym castagnusem bo mi np gin karze brac tylko do owulki pozniej juz nie
bo mowi ze on juz jest po owulce nie potrzebny

mama jak u ciebie dzis bo u mnie lekki spadek na 36.9

Do góry