reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mama ja umieram z nudow dzisiaj, pogody nie ma wiec sie nudzimy w domu caly dzien.

Jaki nowy temat??? Ide obadac! I zaraz wroce tu skomentowac albo tam a mam PMSa wiec lepiej zeby mnie to nie wkurzylo:wściekła/y:

Amalfi- widziałam,ze jednak Cie temat wnerwił-no poprostu ręce opadaja:wściekła/y::wściekła/y:
ja wiem ,ze wiele z nas ma problem z poczęciem ,ale bez przesady!!!!!

no fakt dzień dzis niemiłosiernie mi się dłuży...pogoda tez swoje robi...

Wnerwil???!!! :wściekła/y:To malo powiedziane:wściekła/y:!!!! Za kogo nas tu uwazaja, w takim razie, ci co nie maja takiego problemu jak my???? Mozna skorzystac z dawcy, trudno, tak sie czasem dzieje, plemnikow brak albo jajeczek i wtedy trzeba skorzystac z pomocy. Ale pisac tu cos takiego, to juz przesada raczej:wściekła/y:

Juz nie ma tego watku chyba albo osleplam nagle

Amalfi- nie ma juz tego wątku-moderator usunął...na pasku tam gdzie mamy cytuj to po lewej stronie jest taki ! w trójkącie-tam kliknęlam i zgłosiłam jako zły post..

słow brak na takich...
są banki spermy jak już a nie takie coś...

Wiem mama bylam na staraczkach i czytalam ze rrurrkaaa napisala do niego i jej odpisal!!! Szok!!!!! Dymac nas chcial reproduktor jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amalfi- no widzisz jaki chetny!!szlag by go!
dobrze,ze już tego watku nie ma...
normalnie mi sie prolaktyna podniosła przez nerwy a to hamuje owu:)

mam nadzieje,ze żaden taki sie tu więcej nie pojawi!!

Ja zaraz swoja prolaktyne bede zbijac nowym lekiem heheheh. Po tym nowym watku to juz teraz nie mam wyjscia musze zbić, bo tez mi podskoczyla

Też widziałam ten temat. Żenada po prostu :no:

Ja juz mówię dobranoc, bo jutro znowu do roboty...A było tak pięknie...:confused:
Pa dziewczynki!

reklama
Dzien dobry kochane

U mnie śniezyca...masakra..biało za oknem,,zima...jestem w :szok::szok::szok:..totalnym...nawet w tv mówili,ze wspolczuja osoba w Słupsku......grrrrr

Wczoraj uciekłam,bo moj wrocil szybciej z pracy...robilam mu obiadek,a potem razem cąły wieczor sami spedzilismy....

Zaraz do pracki mam na 11.....do 16....echhh..dobrze,ze tylko 3 dni...
A wogole to dobrze,ze ja nie wywiozłam ciuchów zimowych,bo przeciez teraz bym w sniegu w balerinkach śmigała....:zawstydzona/y:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry