reklama
kahaka jaka ze mnie ciężarówka jeszcze nic pewnego, pobolewa mnie czasami brzuch dołem i mam dość dużo wydzieliny białej, nie wiem czy to normalne... ale się na razie nie przejmuję, czasami odzywają się moje lęki :-( ale jakoś muszę je przezwyciężać,
Ewcia81 mam nadzieję, że Wam się pogoda poprawi na grilla, oby tylko śnieg nie spadł :-/ tak jak w niektórych regionach Polski
Ewcia81 mam nadzieję, że Wam się pogoda poprawi na grilla, oby tylko śnieg nie spadł :-/ tak jak w niektórych regionach Polski
amalfi
Fanka BB :)
mari27 ja tez walcze z plamieniami. tylko ja mam w drugiej polowie cyklu od ok 15dc bez przerwy, ginka przepisala dupka przeszlo po trzech cyklach, potem znow wrocilo, zrobilam hormony mam podwyzszona prolaktyne a progesteron teraz za wysoki znow, wiec dupka odstawiam dzis ostatni dzien biore. I kupilam dzis 6 tabsow zeby zbic prl szybko, to sie bierze 1 tabletke na tydzien i zaplacilam 65euro, ale czego sie nie robi dla dziecka!!!??? Zobaczymy czy przestane plamic??? I ja tez nie mam jednego jajowodu a wlasciwie to jajnika i jajowowdu!!! Zobaczysz bedzie dobrze, w koncu musi sie nam udac, nie wierze,ze ktos tam na gorze jest az tak okrutnyEwcia witaj odpoczelam baaaaaaardzo. Az nie chce mi sie do pracy dzis.
Amalfi prosciej bedzie czego podczas moich prawie 3 letnich staran nie zrobilam. Nie zrobilam tylko wrogosci sluzu. Ostatnio moja lekarz powtorzyla mi hormony wszystkie. Plus rozyczke i kilka innych parametrow nie pamietam dokladnie( w uk nie dostaje sie wynikow badan do reki sa przesylane z lab do lekarza).
Dziewczyny ja mam inny problem plamienia miedzy okresowe. Ostatnio tak bardzo sie nasilily ze mialam moze tydz tylko w ostatnim cyklu bez plamien. Czasami jest to zywa krew czasami plamienia. Wszystko jest w normie nie wiadomo skad to cholerstwo sie bierze. Dlatego chce to skierowanie do tej kliniki. Niech w koncu zrobia cos z tym.
Mama nie zapomnialam o Was ale ja raczej z tych malo udzielajacych sie. Poza tym jak jedziemy na urlop nawet taki kilku dniowy to zawsze jest zero kompa. Nie chce Wam smutow tu pisac kazda z Nas ma ciezko, swoje problemy. A ja juz sie pogodzilam ze mama nie zostane. Mam jednego aniolka i ciesze sie chociaz z tego. Mimo iz nie dane nam bylo sie spotkac.
Ps nam tez minie 12 lat w sierpniu. :-) A z ta klinika to koszmar kogo na to stac? Tutaj w uk narazie mam wszystko za darmo.
mama ciasto juz upieczone, do jedzenia bedzie jutro dopiero, wiec przygotujcie sie na dawke kalorii;-). A perfumy zamienilam na leki o ktorych pisze powyzej do mari wiec kupie je moze po wyplacie ktora juz w piatek :-)
pok tule, nie wiem co jeszcze powiedziec. A Ty nadal jestes w Polsce?? Powtorz jakies badania hormonow moze, w sumie zrob je w kraju w ktorym masz taniej. Juz nie wiem co Ci doradzic naprawde
ewcia a no to musisz jakos wygladac, tzn nie jakos tylko ladnie
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Dziewczyny mam jedno pytanie: Co miesiąc coś koło połowy cyklu (pi razy oko) przez kilka dni mam nie przyjemny zapach no wiecie z skąd. A mężulkowi wyskakują krostki mija parę dni i wszystko znowu wraca do normy. Wygląda to tak jak by cos się robiło około okresu owulacyjnego, czy któraś z Was tak ma ?? Szczerze powiem że krępowałam się o tym powiedzieć lekarzowi ale tym razem nie omieszkam tego zrobić ;/
Małpajaja-koniecznie powiedz ginowi o tym bo skoro to nawraca to muszą być leki..
Amalfi- cudnie,ze ciacho jest )jutro odbieram siostrę z rodzinką z lotniska to też się załapią na ciacho )))))
a lekiiii-masakra jakie ceny!!
oby pomogły-&&&&&
Magda- czekamy na info po wizycie
Ewcia -sukienki ładne
Kahaka- czekamy a piekne fotki mebli
Pok.....:*
Palemka- where are You??????
mi też bb szwankowało,pojechałam do kumpeli zrobic Jej henne brwi i rzęs i epilację i właśnie wróciłam.
wiecie co pokazywali w Jeleniej Gorze?????????20 cm śniegu spadło w nocy-szok!! przecież jest maj!!!
u mnie ma być dziś -6 w nocy...jak szlag trafi warzywa i drzewka owocowe-bo przecież już paki są to znowu owoce będą drogie latem bo będzie ich mało............
O
oliwkakarolina
Gość
witam..
jest tu wiele z nas ,które staraja sie ponad rok,dwa,trzy.....i sie nie udaje..niektóre z nas maja dzieci inne walcza o pierwsze...
może tu powspieramy sie nawzajem bo powoli nie mamy sie gdzie podziać...
zapraszam wszystkie dziewczyny które staraja sie długo aby tu był nasz azyl
tu nikt nam nie napisze-WYLUZUJ TO ZAJDZIESZ...PO CO CI KOLEJNE DZIECKO JAK MASZ PROBLEM Z ZAJŚCIEM i takie tam...
mam nadzieje,ze Weteranki -Dinozaury sie odezwą
sama czuje sie jak dinozaur na wątku staraczek 2011-wszystkie z którymi zaczynałam przygodę starań już pozachodziły,porodziły i zapomniały ,ze w ciązy byly a ja wciąż walczę...
Weteranki-wyjdzmy z krzaków:-):-):-)
Mamula)) Jak to sama?Trochę nas tam jest
Ja co prawda nie weteranka bo dopiero 3cykl się staram i mam już córcię ale z wielką chęcią zobaczyłabym II kreseczki na teście jak najszybciej
Trzymam &&& za Ciebie i wszystkie staraczki
amalfi
Fanka BB :)
mama walnelam posta do CIebie i mi go wcięło, napisalam ze sie chetnie podziele z cala Twoja rodzina i cala reszta staraczek sernikiem, bo moj chlop nie je bo jest na diecie, a ja pieke ciasta i potem jak porypana roznosze po sasiadach
I fakt z ta zima w Polsce to lekkie przegiecie jest!! Chyba z depresji bym nie wyszla
ewcia i co znalazlas kiecke, ktora na bank kupisz??? Czy jeszcze szukasz?
Dziewuchy gdzie jestescie?? Wy sie rozpisujecie jak ja w robocie siedze!!
I fakt z ta zima w Polsce to lekkie przegiecie jest!! Chyba z depresji bym nie wyszla
ewcia i co znalazlas kiecke, ktora na bank kupisz??? Czy jeszcze szukasz?
Dziewuchy gdzie jestescie?? Wy sie rozpisujecie jak ja w robocie siedze!!
reklama
Iza78
Zaangażowana w BB
Witajcie
Byłam dzisiaj na majowym odpuście, to taka miejscowa tradycja. Cały czas byliśmy pewni, że pogoda nie dopisze i zostaniemy w domu, a dzisiaj wstajemy rano i jest słoneczko
Na szybko wyszykowaliśmy się, spakowaliśmy kiełbaskę i flaszkę i pognalismy przez górki :-) Madzia szła sama prawie cały czas, Dawidka trzeba było nieść. Widoki za to bajeczne
Dzieciaki na straganach oczywiście się obkupiły, a teraz mały padł i śpi.
Tak, że pogoda nam dzisiaj dopisała:-)
Witam nową mamusię - Beatkę
Byłam dzisiaj na majowym odpuście, to taka miejscowa tradycja. Cały czas byliśmy pewni, że pogoda nie dopisze i zostaniemy w domu, a dzisiaj wstajemy rano i jest słoneczko
Na szybko wyszykowaliśmy się, spakowaliśmy kiełbaskę i flaszkę i pognalismy przez górki :-) Madzia szła sama prawie cały czas, Dawidka trzeba było nieść. Widoki za to bajeczne
Dzieciaki na straganach oczywiście się obkupiły, a teraz mały padł i śpi.
Tak, że pogoda nam dzisiaj dopisała:-)
Witam nową mamusię - Beatkę
Podziel się: