reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

Oliwka- tak,jest nas tam pare ,ale mi chodziło o to ,ze zostałam ja,Palemka,Pok z tych które są praktycznie od poczatku wątku i od poczatku sie starają i nic....
są takie dziewczyny które długo tam pisza a planowały starania na końcówkę roku 2010 i jak zaczeły starania to zaszły a ja i inne staramy sie juz tak długo i nic...

Amalfi- wiem jak wnerwia jak post pójdzie w kosmos:wściekła/y:dzięki za ciacho-my na pewno skorzystamy:tak::-)
to sąsiedzi mają z Tobą dobrze jak ciasto przynosisz:-D

Iza- witaj-Ty szczęsciaro-pięke fotki i widoki:))
no i pogode masz ładną:tak:
ja oglądam teleexpress masakra jaki snieg w górach..:szok::szok:

reklama
Ufffffffffffff..........
Meble właściwie złożone!!!! Brakuje jeszcze 2 szuflad (bo zabrakło w Ikei) i chcemy kupić jeszcze kilka takich koszyczków na duperele, to Wam pokażę jak już te szuflady będą i jak książki postawię. Już półtora roku stoją u moich rodziców w kartonach, a jest ich około 100 - dostawaliśmy na ślubie zamiast kwiatów :-)
I w końcu mam na nie miejsce.

U nas tez pogoda paskudna, deszcz pada.

kahakazajefajny pomysl z tymi ksiazkami zamiast kwiatow! Ktore i tak zwiedna! Ja lubie ksiazki, bardzo... Kto to u was wymyslil zeby poprosic o ksiazki??

Kahaka- oo widzisz fajny pomysł..słyszałam o maskotkach zamiast kwiatów i przekazaniu do domu dziecka,ale o książkach pierwsze słysze-super:tak:

Magda- a TY kiedy wizyta?

mama05 nie wiem jeszcze kiedy wizyta, chyba jest jeszcze za wcześnie, jutro zadzwonię do gina i się zapytam co i jak...

Magda-aleś Ty spokoja :))) ja bym na miejscu nie usiedziała:)
myśle,ze gin zaprosi Cię na wizyte za jakieś 2 tygodnie..

Amalfi- a Ty co porabiasz wieczorkiem??? :)

no ale przecież folik powinno się brać, więc może mnie umówią wcześniej bo ja jeżdżę do kliniki a oni od razu raczej sprawdzają, nie wiem jutro będzie wszystko jasne

reklama
Z tymi książkami, powiem nieskromnie, pomysł był mój :-) Ja też bardzo lubię czytać, mój mężuś niekoniecznie, ale też znalazł coś dla siebie. Takich do poczytania, to było penie z połowa, pozostałe to książki kucharskie, podróżnicze i inne tego typu, ale naprawdę jestem zadowolona z tego pomysłu.

Do góry