reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

palemka, cześć! Mam nadzieję, że humorek się poprawi.
amalfi, mi się dziś śniło, że miałam synka. Spory już był, ze 2 lata miał. Jak się obudziłam to tak strasznie szkoda mi było, że to tylko sen, ech. A TY sobie kup te perfumy, to może nastrój lepszy będzie.
Ewcia, pokażę meble, jak już złożymy wszystko i ustawimy.

Nam dziś mija 9,5 roku związku...

reklama
kahaka to polaczmy sie w rozpaczy posnowej ( jest taki wyraz w ogole?):szok:
mari27 a jakie badania robilas? I co ci w nich wyszlo??
ewcia a czego na necie szukasz, ze ci sie nic nie podoba?????????

Mari- no jesteś w końcu-bo już myslałam ,ze zapomniałaś o dinozaurach:))
możliwe ,ze u Palemki jest to co piszesz....mozliwa też anemia-badanie krwi odpowie na pytanie..

Amalfi- kup perfumy,zrób ciacho...
ja tez sie czuję jakbym straciłam maluchy jak sie budzę...okropne uczucie-też wolę nie mieć takich snów.......

Kahaka- GRATKI STAŻU :)))
U nas w styczniu wybiło 12 lat razem:)

Ewcia- nie wiem co z ta klinika bo tam trzeba z mężem pojść a Tom pracuje i nie ma jak ,poza tym tam wszystko prywatnie-za każde badania płać ,za wizyte 300zl-masakra jakaś...
i tak na razie szarpiemy się sami...
do tej pory Tom w tej klinice badanie armii robił.

mama 12 lat:szok:,,wow duzoo...ale super,,oby jeszcze ze 100...ja ze swoim obecnym 2 lata...no tak ta klinika...hmmm..no ja to wogole od pol roku przeciagam wiyte od gina...

amalfi szukam jakiejs sukienki na komunie do chrzesniaka....

Mari- żadnego pogodzenia się,ze nie zostaniesz mamą!!!
nie mozna tak- wiem!!! wiem ,jest ciężko ,ale kurka damy radę -gdzieś przyczyna jest i trzeba ja znależć ...a plamienia to może od niewydolności ciałka żóltego-na to też jest Castagnus...
zapytaj gina..
Beatka która wczoraj dołączyła do nas też bierze taki angielski odpowiednik Castagnusa to Ci może napisac nazwę..

ja zaszłam w kolejną ciąże po poronieniu po 8 miesiącach
poroniłam 1 maja a test pozytywny wyszedł mi 30 grudnia...

Ewcia- no 12 lat już razem jesteśmy:)nawet nie wiem kiedy to zleciało....
a sukienke pewnie jakąś znajdziesz;) &&

mari nie mow tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo normlanie do tyłka ci nakopiemy.....

mama no cos musze znaleźć,bo w dźinsach nie pójde...

no to niespodzianka...
beta negatywna
temp skoczyla w gore
i przyszedl okres

chyba bede dzis malo na bb

reklama
mari moja siostra tez tak miała łapała sie wszystkiego,nawet jeździła do jakis wóżek,do sanatorium jakiś tam zwiazanych z oczyszczeniem organizmu....potem juz olała,,no i bach zasżła w ciąze,ma teraz córeczke poltoraroczną....a juz sie poddała,bo z 5 lat próbowała...głowa do gory,,my sie nie mozemy ząłamywac..NIGDY jestesmy dzielne i damy rade.......

pok buźka...bedzie lepiej...badź silna...

Do góry