reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

ja po prysznicu i wleciałam jeszcze a tu Pok..
witaj babko-mężatko:))) wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ;)

kurka no to &&&& za jutrzejsze testowanko-szybko daj znać....tyle,ze kurcze testy owy też wykrywają hormon bhcg...chyba ,ze miałas wczesniej niskie stężenie...w każdym razie zaciskam &&&& i mam nadzieje,ze dlatego miałaś krótką @ bo fasola się wiła:)))
powodzenia!!

co do dupka to nie pomoge bo ja brałam lutkę jak już miałam brać...niby działa podobnie,ale jednak ma inny skład..

reklama
witam!

oliwia
ładnie wyglądasz:tak:
lopciu a jak u ciebie?
mmm jak sie czujesz?

najgorsze mam za sobą jeżeli chodzi o @. sob-ndz tragedia ale teraz już z górki mysle..

Witam sie z pracy.
Lece za chwilę do gina ustalić wszystko- w tym cyklu IUI, dziś mam 4dc.
Oliwka,Suzi,Kinga przytulam do serducha.

Miałam super weekend, w sobote grila na działce ze znajomymi, wczoraj spałam do 12. Wypoczeta jestem:)

Witam się i ja

U nas weekend był ciekawy sobota ulewna :( spedziliśmy w domu, na noc M. poszedł do pracy a ja się nudziłam, a w niedziele poszlismy sobie na after party :d poźniej długi spacer nad morzem, obiadek znów spacer

reklama
Witam się poniedziałkowo ;-)
Oliwka pięknie wyglądasz :tak:
Hej Błonka:):*
Cześć Pok, co do tego testu to kiedyś też przez pomyłkę zrobiłam ciążowy zamiast ow. i dokładnie ta sama sytuacja. Druga kreseczka delikatna...
Hej Tymonka:*
U mnie też weekend całkiem fajnie:) Tylko że wypiłam na grillu 3 małe drineczki i mnie ścięło z nóg :szok: a wczoraj do 13 umierałam :szok: ojjjj dawno tak nie miałam :zawstydzona/y:
Co do @ to wczoraj miałam delikatne plamienie koloru kremowego i cisza...ale pewnie dziś zawita :wściekła/y:

Do góry