reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Dziendoberek! Witam sie po weekendzie, u nas w sobote tez padalo, a niedziela byla ok ;-) Dzisiaj sloneczko sie usmiecha, wiec zaraz pranko wlacze. Juz niedlugo wyjazd do PL na caly miesiac - juz nie moge sie doczekac!!! :-D

Oliwia- super wygladasz!

Dziewczyny, ja Wam powiem sikajcie jeszcze raz na te testy, zeby bylo wiadomo, bo normalnie napiecie rosnie!!! Kciukasy zacisniete!!

A mnie boli podbrzusze po prawej stronie...

reklama
Cześć Gwiazdeczko:) Myślę że u mnie to kwesta czasu z ta @, bo mam plamienie. Jeśli do końca dnia się nie rozkręci to będę się zastanawiała co jest! Bo zazwyczaj mam plamienie i do końca dnia przychodzi normalna@.

Hej:) A ja mam 30dc,@ brak ale ostatnio mam takie wydłużone cykle więc nic dziwnego,pewnie jutro albo pojutrze przylezie @@@@ wredny:(

heja wam
Dawno mnie nie bylo,cały weekendzik..
musze was podczytac,bo nie jestem na biezaco...

BYlam na wsi u rodzicow mojego,ale wiecej kurde na tak długo tam nie jade...klocilismy sie non stop praktycznie,ani jednje nocy razem nie spalismy,,super nie...szkoda słów...

czesc suzi....
tak z moim Pawłem...echh

moja mama wlasnie jest,zabiera dzieci do siebie na dwa trzy dni,,pakuje ich

Kochana będzie dobrze! :tak::* Dogadacie sie i nie bedzie problemu :*
U nas też się zdarzają sprzeczki :baffled: ale to chyba w każdym małżeństwie są takie akcje ...

Kurka ale nie chce mi się iść do pracy:( pogoda idealna do spania lub leniuchowania :tak:

reklama
No w koncu z kawusia zasiadlam spokojnie do BB..
Pranie zrobione,obiad prawie...

Zasiadam poczytac,bo nic nie poczytałam..

suzi miłego dnia w pracy..
Kinga zanudze sie sama....hehe
Oliwka fajny fryz...o ktorej dzisiaj jedziesz na Górną,moj synio tam bedzie, ten mniejszy??
wszystkim laskom z @ przesylam buziole:tak:;-)
pok witaj...

hmmm komus cos jeszcze ale....:baffled:

Do góry