reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

Amna ale z tego wykresu nic nie wynika...zmierzyłaś tempką w sumie 5 razy a to za malo ,ze interpretować...

ja mierzyłam przez rok codziennie żeby mieć jakiś obraz cyklu...

u nas w końcu słonko wyszło..pranie się suszy na ogrodzie..
dzieci się w końcu wyszalały na podwórku.

coś bym zjadła ,ale sama nie wiem co...może
e040.gif
albo
g025.gif
,ale nie ma kto pojechać...

Domyslam sie ze za malo to moj 5 cykl z obserwacjami i pierwszy w ktorym nie mierzylam regularnie poporstu chcialam troche odpoczac od tego.pomiar niekoniecznie musi byc wykonywany codiznenie od 1dc a wrecz nie jest zalecany chyba ze dokonuje sie pomiaru w ustach.Pomiar powinno sie zaczac 5 najpozniej w 6 dc cyklu ;)

reklama
Amna-DOKŁADNIE- I JA TAK ROBIŁAM ,MIERZYŁAM od 4 d.c. bo ja mam @ góra 3 dni( a mierzyłam na dole-waginalnie)..ale jak juz zaczniez mierzyc to leć do końca cyklu:))
skoro zaobserwowałaś szczyt śluzu i miałaś test pozytywny to prawdopodobna owu była coś koło tych dni...czyli jesteś tuż po owu(teoretycznie-bo to czy owu była to tylko na usg mozna potwierdzić)

ja wiem jak męczą te pomiary -już nie mierzę...jezdziłam też kilka dobrych cykli na monitoring po kilka razy w cyklu..robiłam testy owu...cuda wianki...teraz nie robię nic...poszłam do pracy:))))

Suzi-sama sobie robię smaki bo nie wiem co chcę;/
zjadłam świeżą bułkę z masłem...trochę się zaspokoiłam...ale to jeszcze nie to ;))

Oliwka -jak tam zakupy w Ikea???

Też się smiałam:) ale włączyło mi sie myslanie;/ Przecież test by już chyba pokazał?!?

reklama
SUZI-
e136.gif
no tak,jak juz napisałam,to mi się przypomniało ,ze przecież Ty i Oliwka dziś I kreche widziałyście...wybacz starej mamie
i047.gif

Mamciu Luzik:-D Czekam cierpliwie do poniedziałku,bo ginek mówił że jak ma być @ to będzie do tygodnia:-(
Dziewczyny chcialam się Was jeszcze zapytać jak sądzicie brać clo w kolejnym cyklu? Czy już czekać bez wspomagaczy na to badanie? @ połowa września? Bo sama nie wiem co robić;/

Do góry