reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Hello ;-)

Błonka, to zaciskam &&&& żeby eMek dostał awans, mojemu też się coś tam szykuje, tak więc... bądźmy dobrej myśli :tak:

Zjola, &&&&&& za egzamin, na pewno zdasz śpiewająco :tak: no i dodatkowa porcja &&&&&&& za II :-)

Koralikowa, fajnie że już masz weekend :rofl2:

Mama, no właśnie dawno nie miałam wieści od Patisia. Wczoraj do nich napisałam, jak do wieczora nie dostanę wieści na maila, to jutro do nich zadzwonię

No i zapomniałam co miałam napisać :sorry:

Mnie od wczoraj łamie w kościach, grypa mnie dopadła :-( i to akurat teraz jak po praz pierwszy zaczęłam mierzyć tempkę, heh... No nic, ten cykl na pewno stracony. A resztę chyba napiszę na grupie...

reklama
Kinia tak w ogole.. zazwyczaj te porypane wykresy sa najlepsze :) u mnie tak bylo np.. i u innych kolezanek tez :)
dziekuje błoneczko tylko wiesz u mnie ta tempka jednak za niska na cokolwiek. buziak

dziewczyny odezwe sie w poniedziałek. może z jakimś skokiem w końcu? hm.. a może i nie... e tam...
jednego jestem pewna! jutro jadę do Gd i zamierzam dobrze sie bawić! ;-)

paaaa

Kinia - i tak trzymać !!! Baluj póki możesz bo potem wiesz alkohol :no:
Balbinka - to ja trzymam za Twojego M też &&&&&&&&&&&&&
A ty słonko kuruj się, bo wirusy teraz masakryczne no :cool:

Hejoo, moja mała ucina sobie własnie popołudniowa drzemkę a ja wykorzystuje czas na neta. Dzisiaj była taka grzeczna cały dzień, że mogłam na spokojnie posprzątać, pranie zrobić, obiad.
I mamy pierwszy sukces ;-) Alutka sie dziś pierwszy raz sama obróciła z plecków na boczek i z powrotem ;-) Nie wiem czy to wcześnie czy poźno ale i tak jestem z niej dumna. No i skończyło się beztroskie zostawianie jej na lóżku. Oczywiście zrobiła to jak poszłam po pieluchę ;-)

Dziewczynki czytam Was codziennie wieczorkami ale nie mam juz siły pisać po całym dniu.
Jutro jedziemy do miasta wojewódzkiego na shopping jesienno-zimowy ;-)
Cieszę się bo już bez najmniejszego problemu wchodzę w doły garderoby z przed ciąży (gorzej z górą bo cycki mi mega urosły z 80 B mam teraz 80D albo i więcej). Z nowości to jeszcze jakiś czas temu Ala polubiła smoczek co uwolniło cycka z roli uspokajacza. Alleluja bo już niewyróba była - szczególnie jak szliśmy gdzieś w wizytą a ona chciała przy cycku wisieć to miałam po towarzystwie - teraz smoka zapodaje i jest bajeczny spokoj ;-)

Aha i jeszcze jedno...
Błonia widze że szykujecie już chrzciny, WOW, my jeszcze nie. Albo ochrzcimy Alę na Boże narodzenie albo dopiero w okolicy Wielkanocy. U nas w rodzinie się tak chrzci późno, więc sie nie spieszymy ;-)

Pozdrawiam Was wszystkie ciepło, ściskam i całuję :-**

Ostatnia edycja:
heloł

Fajnie miec wolne..ale bylam w us,oc zalatwic.w makusiu,na angielskim i caly dzien poza domem,jestem styrana gorzej niz po pracy bym byla....

ze co ja komu:sorry:

zjola ooooooooooo do boju do boju do boju zjolus nasz:))))) &&&&&&&&&&&&&...a za egzamin tyzzz juz na zaske.....

kinga jutro sie wybaw kochana i o niczym nie mysl,,balujjjj baluj--ja tez jutro baluje:)

Bree to fajnie ze mala zdrowa.calusna i odczepila sie od cyca....hee..bo wiem co to znaczy..

Błonka chcrzciny wow super..dodaj bizu jakies w kolrze jasniejszym i bedzie git..chusta tak jak mowisz czy bolerko tez git....mala czarna jest zawsze elegancka...

Balbinkoz droweczkaaaaa

reklama
Błonia
buziaki dla Was:))

Koralik
pewnie ,że milusio mieć wolne ---> masz długi łikend;)

Bree
gratki dla Ali :))
to takie małe-wielkie sukcesy:)

szalej na zakupach ---. należy Ci się :)

Zjola
jak nauka??:cool2:

miłego wieczorku:)

Do góry