dzieńńńńńńńńń dobry

)
Bree,Błonka,Kahaka
mamuśki a Wy gdzie ????
noo ja sie organizuję..
moj chlop teraz 4 nocki po 12 h zapiernicza a ja sie wynioslam do tesciowej bo przynajmniej w nocnym wstawaniu mam pomoc jakas, a i w ciagu dnia mam z kim mloda zostawic bo ten moj to spi jak zabity po pracy...
bylam wczoraj na zakupach z moja mama, kupilam sobie małą czarną, na chrzciny (wiem wiem czarny na chrzciny? ale w niczym innym nie moge zamaskowac skóry na brzuchu po zosi ;/ ) dodatki to sweterek w pomaranczowo zlotym odcieniu i moze jakas chusta w podobnym koloze, zeby troszke to rozjasnic.. nie wiem moze jakies inne propozycje? broszka? kolczyki? wisior? ale kiecka super maskuje wszystko i wyszczupla i to sie liczy hahaha
jeszcze tydzien do chrzcin a my nie wiemy gdzie je robimy.. mialy byc w mieszkaniu u rodzicow bo najblizej kosciola, ale tam remont sie zaczyna.. rury maja nam robic w calym bloku ;/ a do mnie daleko od kosciola trzeba by taxi zaplacic co niektorym.. eh nosz, cos sie wymysli
zjola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bojowa dziewczyna
Kinia 1000 w jeden dzien? osz Ty :>
u nas sprawa z kasa znow stoi pod znakiem zapytania... francuzi .... emek moze dostanie awans.. kolega odchodzi na inny projekt i chce go wcisnac za siebie na szefa, ale musi sie jeszcze "inna gora" zgodzic i nie wiadomo co i jak, wiadomo kasa lepsza i tak czekamy z niecierpliwoscia na dezycje.. oby poszlo ok bo kasa na ogrzewanie i na pieluchy sie przyda, nie bedziemy musieli pożyczać eh trzymajcie &&&