reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

kwiatku ooo kurcze tez tulkam..i widze ze jestes zdeterminowana i dzielna..walcz o kase..nie poddawaj sie...

a ja z moim na malej wojnie,,po mojej wczorajszej imprezce..hyh...

reklama
Witam się

no dziewczyny trochę w sobotę pobalowałam! :))) fajnie było chociaż przez te dwa dni brzuch mnie bolał lekko m@łpowo i tak wiecie..ciut kiepsko sie czułam i malo alk wypiłam co do mnie nie podobne he ale co tak;)
Myslę że do końca tygodnia @ mnie zaleje. czekam spokojnie.

Nikusia u ciebie jaki skoczek ładny:) jak sie czujesz???
Kora dziekuje za pocieszenie miło z twojej strony. Ja jednak nie sądze aby ten wykres był dzidziusiowy, nie z tak niską temp.

Pozdrawiam was

KWIATUSZKU - A MOŻE WCALE NIE BĘDZIECIE musieli rozmyślać nad IV :-):tak:...skoro cycki wielkie i bolą...&&&&&&&&&&&&&& i ten uśmieszek na koniec...oj oj coś się tu szykuje :tak::-)
U mnie ...tradycyjnie nici z tego cyklu :cool: no ale za 2 dni wizyta u gina i się zobaczy się co dalej...:tak:
ALE ALE nie wiem czy się chwaliłam ale robiłam kontrolne ANA (przeciwciała przeciwjądrowe)... (dla wyjaśnienia badanie to robi się, żeby wykluczyć taką sytuację: w momencie zagnieżdżania się zarodka organizm traktuje go jako stan zapalny i zwalcza... dlatego osoby podchodzące do in-vitro powinny sobie te przeciwciała zbadać...
Koralikowa - ehhh ten Twój :cool:
Błonia - ja bym bardzo chciała aby u nas finansowali chociaż badania... na prawdę jak podliczyć ileż kasy wydaliśmy już to wychodzą bajońskie sumy...:crazy:
Kinia ???? Jak Twoja temp.?
Zjola - a Ty już po egzaminie czy przed????
Mama ???
Balbinka - wiem ,że czyta i buziaki dla Twojej ładnej buzi
:-)
MMM, Kora, Kahaka, Amalfi i reszta super babeczek POZDRAWIAM :-)

Hej wieczornie

Ja mam zapierdziel maly w pracy,a poza tym i w domu duzo papierologi.

Blonka bo bylam na imprezie z okazji den i po 3 wrocilam,wiec o to wojna.
Kinia oby nie zalalo.

reklama
Do góry