reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Nikusia to i za Ciebie i piętek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

no jeśli mi gościu zadzwoni,że dziś ich nie będzie to szukam innej ekipy...!
czy u Was tez takie chmury???
:baffled:
kurcze ,żeby jeszcze kilka dni nie padało...

Kora???

Zjola???

Kahaka ???

Wikula :-(????

Kwiatek????

Błonka i Bree pewnie karmią :-p

reklama
MAMA nie o takie podziękowanie mi chodziło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
NIKUSIA zaskoczyła mnie ta ciąza, gdybym wiedziała, ze zajde ,to bym przez te lata na 5 wózkow nazbierała:szok: i lepiej tez przedawkuj biosteron, dobrze radze:-p

BREE brawo, a masz chuste, bo ja sie zastanawiam nad nią, zeby miec wolne rece i móc na kompie siedzieć z Wami hahahah

Nikisa
czemu mówisz że przyjdzie@ może nie !!!!!!!
MAMA- wiem że nie będziesz skakać po rusztowaniu ale miej oko na wszystko i niech poprawiają od razu byki bo potem się ich nie doprosisz!!!

Co to ten biosteron muszę poczytać ja 30 mam w listopadzie:(((((((((((((((((

Olunia tu się nie ma co smucić ,że zaraz 30stka u Ciebie :)) po 30 sex smakuje lepiej ;)))

Amalfi :-D:-D:-D wiem ,że o takie :))) nazbieramy na ten wózek ..nazbieramy :)

Nikusia ja też nie robię nic po działaniu...nie ma świecy,poduszki i innych..;-)a Ty coś stosujesz ??

Bree super !! jeszcze trochę i ogarniesz wszystko ;))
fajnie,że wlatujesz :)

Ostatnia edycja:
poczytałam i muszę stwierdzić że nie barzdo wiem jakie ma miec działanie aby nam starczką pomóc tyle co wyczytałam to Podawanie preparatów DHEA ma na celu uzupełnienie niedoboru tego hormonu u ludzi starszych. co to ma sie do mnie??????????

MAMA
ja dopiero miałam 20 a tu juz 30 jakoś mnie ona przeraża :((((

a jeśli chodzi o podusie pod pupę i świece to ja jak najbardziej do 30 minut nogi na ścianie i podusia pod pupcie ja mam tyło zgięcie i oprócz przytulania na brzuszku to nogi wysoko wysoko:))))))))))i ćwiczenie mięśnia kegle jak przy zatrzymaniu siusiania zaciskam i puszczam ponoć ułatwia to szybsze dotarcie plemniczków na miejsce :)

Ostatnia edycja:
Cześć babeczki ;-)

Ja dale w byle jakiej kondycji. Jutro jadę na konsultację do innego gina, zobaczymy co powie. Przeniosłam termin mojego egzaminu na 19-tego września, nie mam teraz siły ani fizycznej ani psychicznej, żeby do niego podchodzić. Miesiąc i tak niczego tu nie zmieni.

Pozdrowionka dla wszystkich.

Ostatnia edycja:
reklama
Olunia Biosteron z tego co pisze i wypróbowała na sobie nasza Amalfi pomaga w owulacji bo sprawia ,że jajeczka są bardziej wartościowe ..
a wartościowe jajeczko to większa szansa na ciążę...
a staraczki brzytwy się chwycą ,żeby zajść to i Biosteronu mogą :-D

ja mam przodozgięcie...u nas klasyka albo piesek:-pnie próbowałam na brzuszku....:blink:

Zjoluś my tu wszystkie z Tobą .... czy Ty w dołku czy w humorze-jesteś nasza i my Cie wspieramy mocnoooo..
przytulam i czekam na wieści od nowego gina..

Do góry