reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witam sie z koleżanką kawą ...
mieli wejść z elewacją w czwartek ....zadzwonił ,że chłopaki chcą długi week...
no ok:blink:
powiedział,że wejdą w poniedziałek ( czyli dziś ) o 8.oo rano i co??
zadzwonił,że będą popoludniu!!
:wściekła/y:
a popołudniu zadzwoni,że pewnie dzis nie przyjadą!!!
kuźwa !!fachowcy!!!!!!
czemu tak jest ,że jak się zacznie remont czy temu podobne rzeczy to wszystko ZAWSZE!!! się przeciąga!!??
a jak już wejdą z robotą to pewnie zacznie padać :wściekła/y:

SZLAG MNIE TRA-FIŁ!!!

MAMA a bierzesz ten biosteron na jajka lepsze? Po 30tce juz powinnaś ;-)

Amalfi :szok::szok::szok::szok: no to był cios po niżej pasa !!
w same jajka :-D
ja Ci dam ,że po 30ce to już powinnam !!
oj! czekaj ,czekaj-do Ciebie 30 doleci szybciej niż myslisz :-D

nie..nie kupiłam bo miałam teraz brać 3 opakowania anty...ale jak @ przyszła to stwierdziłam,że brać nie będę ...i zapomniałam o Biosteronie..
ale kupię ...
a jego można brać od połowy cyklu czy trza od 1d.c.??
dziś mam 9d.c. to co brać czy czekać do nowego ??

Nikusia cześć i czołem ..miłego w pracy :)

Kinga dobrze,że urlop udany.
ja jeszcze tydzień urlopowo..

Balbinka gdzieś Ty znowu ?

Olusia a Ty działasz????;)

wszystkie babeczki pozdrawiam :)

Już tłumaczę ;-) to np. świeca albo poduszka pod pupę itd...
Kinia nie ma potrzeby...za 3 dni @ TO JEDYNE CO W MOIM ŻYCIU JEST PEWNE :baffled:

MAMA mnie 30ka juz dawno przeleciała, chcialabym być przed hahahah. Ja brałam ten biosteron od jakiegokolwiek dnia nieprzerwanie az mi sie skończyły i starczyło ;-). A co do fachowców to cos wiem na ten temat, to najgorszy gatunek facetów jest, przysięgam:-D
NIKUSIA no wiec odpowiedz brzmi NIE :-)

Wita się z z filiżanką herbatki
cos czuje że przyjdzie wredna@ :( czuje sie typowo jak przed @piersi bolą krzyże napierdzielają dołem brzucha pobolewa i do tego jeszcze żle reaguje na duphaston pojawiło się nie miłe uczucie wiecie gdzie nieco mnie swędzie mam w domu nystatyne zawsze ja mam bo jak tylko biore antybiotyk to wiadomo że zaraz nystatyne bede brała:(dziś mierzyłam tempe 36.8 tak z czystej ciekawości doszukuje sie u siebie objawów ciąży sama się nakręcam wiem niby że sie nie udało ale iskierka sie jeszcze do piatku będzie tliła:)

MAMAUSIA tak to z fachowcami jest jak sobie sama nie zrobisz to nie będziesz nigdy zadowolona ja tak bynajmniej mam :)

Ostatnia edycja:
Amalfi :)) czyli Ty tez po 30 ..ufff:)
pisałas kiedyś ,że tam jest 60 tabletek tak??
i brałas 3 razy dziennie ?
a fachowcy.....kończa teraz jakieś bloki w Poznaniu i pewni przez to i przez długi week ta obsuwa ....

Olunia no to &&&& do piątku trzymamy:)

mąż na 10.00 idzie do dentysty...mam nadzieje ,że wróci zanim ewentualni fachowcy przyjadą bo ja ich zaszczekam taka zła jestem ...

MAMA tez po, wiec bierz ten biosteron i potem mi podziekujesz;-), podam Ci nr konta, zbieram na wózek ;-). Ja brałam dwa razy dziennie i to przez trzy cykle mniej wiecej, bo nie wiem kiedy zaczelam, a skonczylam tuz przed @ jakos, ktora sie nie pojawiła juz :-)

Amalfi ahahaaaa..juz podziękowałam ;)))
oki..to jak dzis mi sie uda to kupię a jak nie to jutro na pewno bo będę jechała po zakupy..
no ja 33 skończone mam i pewnie jajka mało wartościowe :sorry2:

Olunia ja też tak mam ,że wolę i umiem zrobić sama ,ale po rusztowaniu nie będę skakać bo w największym miejscu dom ma 7m wysokości ....:baffled:
a poza tym wymyśliłam sobie obwódki wokół okien i na jednej ścianie po 3 prostokąty na jednej i drugiej stronie a tego nie umiem zrobić :baffled:więc klnę i czekam na nich !!
a prl skacze........

reklama
Olunia- to widzę że łeb w łeb idziemy u mnie @ w pt ...ale za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&
Mama - ja na temat fachowców mogłabym się wypowiedzieć... NIGDY NA NASZEJ BUDOWIE nie bylismy pewni, kto się kiedy zjawi:nerd:...że ten dom stoi:dry:
Amalfi... bo Ty zapewne przedawkowałaś ten biosteron ;-):-D...a na wózek był czas, żeby zbierać ;-)

Do góry