reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kwiatuszku no właśnie zauważyłam, u nas mało staraczki się odzywają doszła jedna nowa, ale sama wiesz co i jak na tamtym watku, a jak Ty się czujesz już trochę lepiej ??

Zjola Ty to jesteś nasza bomba energetyczna ;))))

Kwiatek jak się trzymasz po wczorajszym ??

Nikusia no widzisz ..czyli coś w tym trzymaniu nóg jest...ja nie próbowałam ..teraz Bio zastosuję i zobaczymy ..

Pyscek nie no...to nie tak ,że ja pozwalam czy cuś ....:sorry2:
chodziło mi o to ,żeś młoda doopka i Bio Ci nie potrzebny ...ale witamy nowe osóbki z otwartymi ramionami choć szkoda,że na wątku o takim "tytule" :sorry2:

CZY KTÓRAŚ WIE CO U PALEMKI????

Mama - Palemka pewnie się gdzieś indziej zakotwiczyła. Trzeba by wejść na jej profil i podpatrzeć gdzie pisze. Pewnie wpadnie do nas z wiadomością, że maluch już na świecie :tak:.
Mówisz, że ja bomba energetyczna? Jak byś mnie teraz zobaczyła, zmieniłabyś zdanie. Wymoczek kompletny. Jak przechodzę koło lustra to odwracam głowę :baffled:. Może dzisiaj chociaż jakąś kreskę na oku zrobię, bo chłop mi pójdzie w siną dal.

No ZJOLA odpicuj sie, bo nawet na BIOSTERONIe, ajk chop odejdzie do innej, to dzidzi nie zrobisz ;-):-D
OLUNIA zapomnialam dodac, ze mam jeszcze endometrioze i z tego copodpatrzylam w papierach u lekarza w klinice, to ostatni stopien, czyli najgorsze. Wiec generalnie ja latwo nie mialam zajsc w ciaze, i do dzis nie wierze ze sie udalo

Zjola kochana bo teraz jest inna sytuacja..ciężka dla Ciebie....to zrozumiałe,ale ogólnie masz kondycję i dobre nastawienie i pogodę ducha i masę zapału ..teraz zostałaś trochę przystopowana przez życie ..
a mąż nigdzie nie pójdzie-z kim Mu będzie lepiej jak nie z Tobą..

reklama
Dzień dobryyyyyyyyy
Ale natrzaskałyście :szok: niedobre, matce karmiącej tyle roboty, tyle czytania...nu nu nu...:-D
Pyscek, cześć i czołem :-D u nas też była podwyższona lepkość nasienia, ale nic z tym nie robiliśmy.
zjolka, cześć babolku ;-) miłego dnia Ci życzę mimo wszystko!
mama, no tak jest z tymi fachowcami...:sorry2:a najgorsi fachowcy to osobiści męzowie - mnie mój już 2 lata robi suszarkę na pranie na balkonie :angry:
Nikusia, czytaj, czytaj powodzenia :-p
amalfi, ja mam chustę, ale szczerze nie używam - może ze 3 razy założyłam, po prostu nie chce mi się tego wiązać...

Lecę, bo dziecko wstało i jest żądne marchewki i cyca :-D

Do góry