reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

witam wieczorem ..byłam w centrum ogrodniczym ...orgazmooo po prostu bo w końcu !! dostałam żółtego perukowca....i cebulki lilii i 4 krzaki borówki amerykańskiej...
dzieci śpia ..zaraz ide z piwem na ogród patrzec gdzie to jutro wkopiemy:))

reklama
Niedzwiadek wpada... u nas już ok, miałam mały problem z cyckami, nie moga się zdecydować czy są pełne czy nie... no i ja myslalam ze mala sie nimi najada w miare bo siedziala na nich caaaaały czas... az mam je cale obolałe.. i dopajalam tylko butlą... a ze placze z glodu sie nie domuslilam :( ale wczoraj pani doktor wszystko powiedziala przeszlam na butle bo tak kazała... cycki na laktator ale tez daje possac zeby sie nie oduczyla moja perełka... i pierwsza noc bez krzyku płaczu.. popstu dzis sie wyspalismy
wczoraj mialam kryzys po pediatrze, takiego dola zalapalam ze jestem niedobra mamą az sie poplakalam i nie moglam uspokoic ze sie nie domyslilam o co chodzi, ale mama mowi ze to hormony.. dzis juz jest ok :) mała zadowolona, pani doktor mowi ze zdrowa tylko wiecej jedzonka potrzebuje... :)
Chcialabym Was podczytac ale musze leciec do kluski... do potem :*

Błonka - nic się nie martw, dotrzecie się. Poza tym teraz taką zabawę masz zapewnioną dożywotnio :-D. Dziecko to kupa szczęścia i kupa problemów. Ja to wiem, bo mam 20-o latka w domu :tak:. Będzie dobrze :tak:

Hej, hej witajcie :-)
Błonia nic się nie martw smutkami. Ja też przynajmniej raz dziennie płacze :-) i to z takich powodów że aż trudno uwierzyć :-) generalnie łatwo się teraz wzruszam. Płacze bo mała jest urocza bo maz taki dobry i zrobił mi kolacje, jak mała płacze to ją też płacze bo mi jej szkoda. A później się z tego śmieje. Ehh hormony :-)

BŁONIA,BREE....WITAJCIE NASZE KOCHANE MAMUŚKI...
ryczcie do woli to ponoc HORMONY!!!!:tak:
:tak: :tak: A WETERANKI TO NAJLEPSZE MAMUSIE NA ŚWIECIE BO CZEKAŁY NA SWOJE SZCZĘŚCIE DŁUGO!!!!
Ja dziś latam na odkurzaczu, pralce i mopie...a potem jeszcze na żelazku i kuchence...a że mi mało to potem jeszcze mecz siatki i ognisko ..... matko jak ja się wyrobię :eek::eek:...
Na wykres nie patrzecie bo ja jak zmierzyłam to się o 5 rano śmiac w głos zaczełam aż małż się zapytał czy ja to na prawdę czy coś mi się śni:laugh2:...no ale wiecie jak to jest---hormony....
BUZIAKI MOJE WSZYSTKIE LASECZKI

Hej...
Błonia, Bree, to normalka hehe, baby bluesa macie hihi. Minie :tak:
Błoneczko, nie poddawaj się z karmieniem piersią, dostawiaj Zosię jak najczęściej, a laktacja ruszy, mogę Ci to obiecać :tak: ja pierwszy miesiąc to NON STOP siedziałam z Małą na piersi, ile ja łez przy tym wylałam. Potem aż do 4 miesiąca karmiłam ją co 1,5 godz, max. 2. Dopiero teraz dziecko moje wytrzymuje 2,5-3 :-D
Nikusia, heeeej, no tempka nie powala hehe.

My jutro jedziemy do Lidzbarka!!!! :happy:

Halo...spadłyśmy na drugą stronę... he he...
:-)
Laski miłej niedzieli jak już któraś tu zajrzy:-)
:tak:Kahaka...
widzisz...bo ja po prostu siebie znam... chociaż na prawdę temp. w tym cyklu jest tak nisko, że szok...ale przyznaję, że to 1 cykl obserwacyjny temp. z metformaxem i zastanawiam się czy on nie obniża też jakoś tej temp????
No nie ważne olac to moczem najlepiej ciepłym :happy:
Dziś moi rodzice mają 35 rocznicę ślubu więc imprezuję ciao :-)

hej wróciłam od brata jestem chora i padnieta noc spedzilam w wc bo dopadła mnie jelitówka na dodatek mam doła bo moja sis w ciązy ciesze sie ze im sie udalo to ich 2 dziecko ale smutno mi...

reklama
Do góry