reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

To ja tradycyjnie już witam się jako pierwsza prawie z samego rana :tak:
Weekend tuż tuż...więc ja tam się cieszę przeogromnie...
Zjola... - a ja tam pewna jestem, że ten egzamin zdasz... i TEN NAJWAŻNIEJSZY TEŻ ZDASZ :tak: I O &&&&&&&&&&&&&&

Błonka.... brakuje mi Twojego białego niedźwiadka:-pjak się ogarniesz to wpadnij...czekamy na Ciebie i Zosię..
MAMA ?????? Gdzież Ty w piątek się podziewasz..... w domku czy w pracy?
Kinia... powiem Tobie tak... siostra mojego męża ma tak samo jak Ty na imię i zawsze sądziłam, że osoby z tym imieniem są tak wredne jak ona.... TY JESTEŚ PO PROSTU KOCHANA OT I TYLE....:tak:
Dobra koniec słodzenia...biorę się do pt roboty bo coś fax mi zeżarł kilka stron przed sekundą ale przecież forum najważniejsze nie ;-):-)

reklama
nikusia hehe :) ja mam siostrzenicę Kingę też jest kochana:) imie to jedno ale charakter to drugie:) ja jestem dobra jak ktoś i dla mnie jest dobry. ot tyle.
widzę ze ci ładnie temusia sie trzyma&&&&&&

Dziewczyny wyjazd dziś
w pn wracam i mam nadzieje że bez @ :/
buziaki

Kinia... ja mam podobnie, ze mną można dobrocią i dobrym sercem wszystko załatwić :tak:, gorzej jak się chociaż raz zawiodę...
Moja temp. jest zawsze taka na tym etapie cyklu...wiesz...ja nawet wiedziałam, że dziś skoczy... ale tak jak na gr napisałam i chcę się tego trzymać :tak:
MIŁEGO WYPOCZYNKU... wracaj bez @
Koralikowa - a gdzie lecicie do tego parku?

HEJKA ...

Nikusia ja nie w pracy bo mam urlop :)))
choć wczoraj podjechałam do dziewczyn na kawę i na solarium i na woskowanie i hybrydowy...
mąż też ma urlop więc teraz mnie mniej bedzie bo całą rodzinką jesteśmy :)
a od poniedziałku wchodzi nam ekipa od elewacji..

Kinga miłego ...

Koralikowa my byliśmy w parku dino. koło Gniezna ..
a Pomorzu też jest??
miłego ..

Zjola już pisałam,ale jeszcze raz napiszę ,że &&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam!! za egzamin i resztę !! :)

Błonka ,Bree jak tam mamuśki?

pozdrawiam i siadam do kawy bo wstałam niedawno..

Witam się
ja juz od rana działam mieszkanko posprzątane i pierożki zaraz zacznę robić dzieciaczi wstają o 7 i nie dadzą pospać:( a drą się oszaleć można muszę do 1 września wytrzymać i zawioze małą do Wrocławia do mamy kocham ja bardzo ale co za dużo to nie zdrowo:))))))

pozdrawiam wszystkie Panie i miłego dzionka:)

Hej moje kochane
Błonka Zosieńka piękna i jaka duża pannica
Zapomniałam Wam napisać laski ze na wyjeździe znalazłam 4-listną koniczynkę może w końcu się coś poszczęści:)
Ewelinka moj maż tez ma słabe nasienie niby Usg i badanie nie wykazały żylaków bierze teraz undestor i tamoxifen bo po witaminach nie było poprawi i salfazin tez łyka czasem

Hej moje kochane
Błonka Zosieńka piękna i jaka duża pannica
Zapomniałam Wam napisać laski ze na wyjeździe znalazłam 4-listną koniczynkę może w końcu się coś poszczęści:)
Ewelinka moj maż tez ma słabe nasienie niby Usg i badanie nie wykazały żylaków bierze teraz undestor i tamoxifen bo po witaminach nie było poprawi i salfazin tez łyka czasem

a hormony badał? undestor jest chyba na niski poziom testosteronu?

reklama
tak kochana androlog mu zlecił testosteron i Fsh ale miał w normie a undestor trzeba brac razem z tym tamoxifenem do pazdziernika i znow kontrola teraz poprawa była tylko minimalna ale lekarz mowi ze musi byc konkretny skok okaze sie w pazdzierniku czy cos pomaga bo juz bierze 4 miesiace to niby po 6 widac jakakolwiek poprawe bo na ivf narazie i tak nas nie stac wiec jesli nie bedzie poprawy to zobaczymy co zaproponuje lekarz

Do góry