nasz Nataniel tez dokazuje, na ostatnim usg mial 720 gram pewnie na kolejnym usg ponad kilogram bedzie miec, a o co chodzi z ta nerka u malej?Hej dziewczyny. Cieszę się że u Was się układa i dzieciaczki zdrowe. A te płacze i kweki to będzie to co najdłużej będziemy wspominać w czwartek mialam polowkowe. Wszystko super serducho silne, wymiary idealne. Ale niestety jest jakaś torbiel splotu naczyniówkowego i UKM prawej nerki jest za wysokie. Lekarka kazała się nie przejmować bo teraz wszystko rośnie i się rozwija więc nie będzie idealnie ale do 3trym wszystko powinno się wchlonac i wyrównać. Oczywiście do tego momentu przy każdej wizycie będziemy to kontrolować i sprawdzać. Więc trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze bo wiadomo że gdzieś tam z tyłu głowy jakiś niepokój jest. Niunia, tak będzie jednak Liwia ma już 397g a stopki które już coraz bardziej dokazuja 4cm
Widze ze Ewelina zajęta swoim księciem
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kruczyca
Fanka BB :)
Nerka jest po prostu większa niż powinna na ten tydzień ale kazała się nie martwić bo po porodzie w większości nie ma po tym śladu i takie różnice potrafią się i w kilka dni zmienic. Przestraszylam się tej torbieli bo jest w prawej komorze bocznej mózgu ale podobno też na tym etapie nie jest to groźne i do 27tyg się to wchłania tym bardziej ze jest pojedyncza i w sumie niewielka. Ale wiadomo że każdy wolałby żeby wszystko było książkowo.nasz Nataniel tez dokazuje, na ostatnim usg mial 720 gram pewnie na kolejnym usg ponad kilogram bedzie miec, a o co chodzi z ta nerka u malej?
a kiedy masz kolejne usg? wazne, ze lekarka jest taka, ze mowi prosto z mostu, ze to zniknie i co to jest, zamiast owijac w bawelneNerka jest po prostu większa niż powinna na ten tydzień ale kazała się nie martwić bo po porodzie w większości nie ma po tym śladu i takie różnice potrafią się i w kilka dni zmienic. Przestraszylam się tej torbieli bo jest w prawej komorze bocznej mózgu ale podobno też na tym etapie nie jest to groźne i do 27tyg się to wchłania tym bardziej ze jest pojedyncza i w sumie niewielka. Ale wiadomo że każdy wolałby żeby wszystko było książkowo.
Kruczyca
Kolejna wizyta 6.10 także niedługo. No ciesze się że zmieniłam lekarza. A Twoj mały jak? Grudzień coraz bliżeja kiedy masz kolejne usg? wazne, ze lekarka jest taka, ze mowi prosto z mostu, ze to zniknie i co to jest, zamiast owijac w bawelne
maly jak na fb widac imprezowicz i pilkarz mam dyskoteke w brzuchu ja mam 5 pazdziernika wizyteKolejna wizyta 6.10 także niedługo. No ciesze się że zmieniłam lekarza. A Twoj mały jak? Grudzień coraz bliżej
Wszystkie uciekly ;phallo laseczki?
jaka cisza heheWszystkie uciekly ;p
reklama
Cassiah
Ja nie ucieklam Ale cala obolala jestem bo dzis pierwszy dzien @ ;( Ale jest tak pieknie dzis w Warszawie ze nic mi nie zepsuje humoru Co tam u Was?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom