reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewelina mały jest świetny :) No i nie myliłam się - cały Ty :p Też bym chciała żeby synek był do mnie podobny ;) Póki co to taki chyba bardziej "mieszany" ;D I mój syn identycznie uwielbia spać na moim brzuchu :) Zawsze jak wstanie nad ranem, to po karmieniu już zasypia na mnie i tak śpimy do 8:00-9:00 :)
Ja się wystarczająco dużo naczytałam o szczepionkach :/ Może źle zrobiłam, bo w ogóle miałam wahania czy będę szczepić... Teraz wiem, że na pewno będę odraczała je jak najdłużej, na 3 do 6 miesięcy żeby dać pierwszą dawkę. Mam receptę na Hexę ale jeszcze nie wykupiłam. Ten pediatra mówił, że krztusiec jest lepszy w tej 6w1 i od razu podkreślał, że on nie pracuje dla nikogo, tylko wyraża się o tym jako lekarz. W rodzinie szwagierka szczepiła tą 6w1 i po pierwszej dawce zero objawów poszczepiennych, po drugiej dawce niewysoka gorączka. Kuzynka męża dziś szczepiła 3 dawkami z NFZ-u. Mam taką zagwostkę, że ho ho.
A znajomej syn po szczepieniu zachorował na krztuśca i bądź tu mądry.

Luxi pokaż ten brzusio :) Do mnie też tak mówili ;P Jak byłam w 6 miesiącu to każdy się nie mógł nadziwić co on taki wielki i obstawiali że to 8-9. miesiąc ;D

Ja w niedzielę gorączkowałam ponad 39 stopni. Brałam dwa razy paracetamol i od wczoraj już puściło. Nie wiem od czego. Mam wrażenie, że jak biorę głęboki wdech to boli mnie coś w środku w klatce piersiowej. Teraz jestem u rodziców i mały póki co grzeczny, ale przedwczoraj był koncert w nocy. Podaje mu espumisan ale coś chyba za słabo działa. I jak kiedyś kupa była w każdym pampersie, tak teraz nie ma już 3 dzień.. Nie myślałam, że kiedyś będę się martwiła kupą.. a jak się pojawia, to jest taaakaaa radość :D
zrobie foto na dniach to pokaze :)

reklama
Ewelinka potwierdzam mały caaaały Ty! :) Dzieki Bogu :)

Adii rozbroiłaś mnie tym o kupie hahahahah [emoji23]

U mnie @ za 2 dni ale oczywiscie juz dostalam plamien i to w tym cyklu az 7 dni przed @ :( Ale we wtorek juz mam zabieg usuniecia tego polipa i juz tylko na niego czekam :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam moco kicuki, zeby po tym zabiegu sie udalo ♥

Kasiu ja też czekam razem z Tobą na ten zabieg i to z ogromną niecierpliwością :) Skończą się te plamienia i zajdziesz w ciążę niedługo, aż mam ochotę żeby ten czas przyspieszył i żebyś pokazała test z dwoma kreseczkami :)

Ha ha i dzisiaj jest happy day bo Dorek zrobił kupę! ;D

Wróciłam ze wsi od rodziców już na wieś do siebie. Ale zrobiło się jesiennie... wszędzie prace w polu. Nigdy nie lubiłam tego czasu i do dzisiaj czuję taki smuteczek gdzieś w środku, że coś przemija. Zaraz liście będą żółkły i opadną, zrobi się szarówa.
Miałam w planach iść zrobić podyplomówkę, ale pojawił się syn i teraz dla niego chcę poświęcić 100% czasu. A to się kiedyś da jeszcze zrobić ;D Za to mąż idzie zaocznie szkołę robić więc jemu będę pomagać :D
Na dodatek rozbił mój samochód :/ Dobrze, że mu się nic nie stało. Gorzej, że tak do końca to nie mój samochód tylko siostry i nic jej nie powiedziałam o tym. Oddamy do naprawy do serwisu.
A co tam u Was?

Kasiu ja też czekam razem z Tobą na ten zabieg i to z ogromną niecierpliwością :) Skończą się te plamienia i zajdziesz w ciążę niedługo, aż mam ochotę żeby ten czas przyspieszył i żebyś pokazała test z dwoma kreseczkami :)

Ha ha i dzisiaj jest happy day bo Dorek zrobił kupę! ;D

Wróciłam ze wsi od rodziców już na wieś do siebie. Ale zrobiło się jesiennie... wszędzie prace w polu. Nigdy nie lubiłam tego czasu i do dzisiaj czuję taki smuteczek gdzieś w środku, że coś przemija. Zaraz liście będą żółkły i opadną, zrobi się szarówa.
Miałam w planach iść zrobić podyplomówkę, ale pojawił się syn i teraz dla niego chcę poświęcić 100% czasu. A to się kiedyś da jeszcze zrobić ;D Za to mąż idzie zaocznie szkołę robić więc jemu będę pomagać :D
Na dodatek rozbił mój samochód :/ Dobrze, że mu się nic nie stało. Gorzej, że tak do końca to nie mój samochód tylko siostry i nic jej nie powiedziałam o tym. Oddamy do naprawy do serwisu.
A co tam u Was?
jak to rozwalil? u mnie ostatnie dni pracy :D

Adiika a ja uwielbiam jesień :) nie na lepszego czasu jak dla mnie :)
Ewelina synio cudo :)
Cassiah zobaczysz że po zabiegu raz dwa pojawi się maleństwo :*
Luxi pokazuj brzucha!
Ja dziś zmieniłam lekarza prowadzącego :D no tak mnie mój wkurzył że sobie dalam z nim spokoj. Będę chodzić do babki od genetycznego która zrobiła na mnie super wrażenie. 8wrzesnia mam wizytę a 2 tyg później polowkowe :) i za obie wizyty zapłacę tyle co u tego humorzastego za jedna;) czuje ze to będzie dobra zmiana :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Adiika a ja uwielbiam jesień :) nie na lepszego czasu jak dla mnie :)
Ewelina synio cudo :)
Cassiah zobaczysz że po zabiegu raz dwa pojawi się maleństwo :*
Luxi pokazuj brzucha!
Ja dziś zmieniłam lekarza prowadzącego :D no tak mnie mój wkurzył że sobie dalam z nim spokoj. Będę chodzić do babki od genetycznego która zrobiła na mnie super wrażenie. 8wrzesnia mam wizytę a 2 tyg później polowkowe :) i za obie wizyty zapłacę tyle co u tego humorzastego za jedna;) czuje ze to będzie dobra zmiana :)

zrobie na dniach fto brzucha to pokaze, super, ze zmieniasz lekarza, oby byla lepsza od poprzedniego :)

zrobie na dniach fto brzucha to pokaze, super, ze zmieniasz lekarza, oby byla lepsza od poprzedniego :)
To ja swojego pokaże ;) no myślę że będzie :)
1472651180858.jpg
1472651192166.jpg
1472651197722.jpg
1472651203551.jpg

Załączniki

• 1472651180858.jpg
    1472651180858.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 387
  • 1472651192166.jpg
    1472651192166.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 386