adiika
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za opinię Też mi się wydaje, że przesadził z tym, że on gruby i go otłuszczę.. no ale nie chciałam się z nim kłócić. Przecież niczym go nie dokarmiam i widocznie taka jego natura i dlatego może tego nie widać Mój tata się z tego tak śmiał i powiedział żebym go karmiła tak samo jak do tej pory, bo powinien przystopować z tym przybieraniem w pewnym momencie.
Koleżanki syn na tym samym etapie przybrał 900 g, a startował z wagą 3900g, a mój syn przybrał 2,6 kg.
Madzia a powiedz jeszcze jakimi szczepionkami szczepiłaś Michasia i jak teraz będziesz szczepić?
Luxi zleci Ci do grudnia raz dwa Zobaczysz
Kasiu ja tak samo wierzę jak Ty, że jak wytniesz w cholerę tego polipa to zajdziesz w ciążę, boś zdrowa jak rydz Trzymam kciuki podwójnie, za powodzenie zabiegu i upragnioną ciążę Daj znać koniecznie po wycięciu polipa
Koleżanki syn na tym samym etapie przybrał 900 g, a startował z wagą 3900g, a mój syn przybrał 2,6 kg.
Madzia a powiedz jeszcze jakimi szczepionkami szczepiłaś Michasia i jak teraz będziesz szczepić?
Luxi zleci Ci do grudnia raz dwa Zobaczysz
Kasiu ja tak samo wierzę jak Ty, że jak wytniesz w cholerę tego polipa to zajdziesz w ciążę, boś zdrowa jak rydz Trzymam kciuki podwójnie, za powodzenie zabiegu i upragnioną ciążę Daj znać koniecznie po wycięciu polipa