reklama
my sie doczekalysmy wiec i na Ciebie przyjdzie pora, teraz czy pozniej, ale przyjdzie!!!Dziekuje kochana za slowa otuchy :* No ja tak mam wlasnie, wzloty i upadki, raz lekkie podlamanie a raz pelnia nadziei... Ale co bede wyjasniac, kazda z Was tak miala Oby juz wkrotce Bog sie nade mna zlitowal...
Cassiah
Fanka BB :)
oj chyba nigdy nie zapomne tego koszmaru... za dlugo to trwa, raczej nie wymaze z pamieci 1,5 roku czekania na dziecko... a nawet dluzej, bo wczesniej, przed staraniami 2 lata czekalam az moj S sie zgodzi i juz wtedy codziennie myslalam o dziecku wiem luxi, kazda z nas sie doczeka, wierze w to
zobacz ile ja przeszlam, musialam przelozyc starania, ale dala rade, wem, ze bylo wartooj chyba nigdy nie zapomne tego koszmaru... za dlugo to trwa, raczej nie wymaze z pamieci 1,5 roku czekania na dziecko... a nawet dluzej, bo wczesniej, przed staraniami 2 lata czekalam az moj S sie zgodzi i juz wtedy codziennie myslalam o dziecku wiem luxi, kazda z nas sie doczeka, wierze w to
Cassiah
Oczywiscie! Dla TEGO warto czekac, nawet cala wiecznosci [emoji173]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
i w koncu sie doczekac !!!Oczywiscie! Dla TEGO warto czekac, nawet cala wiecznosci [emoji173]
Kruczyca
Jestem dziewczyny po wizycie wszystko dobrze. Ciąża niezagrozona, maleństwo ma 7,7mm serduszko ładnie bije. Wychodzi mi 6t4d i termin na 3 luty dbac o siebie i jak nic się nie będzie działo to dopiero z prenetalnymi przyjść do niego i porobionymi badaniami. Dupek i witaminy tak jak do tej pory
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiu super wieści ☺Jestem dziewczyny po wizycie wszystko dobrze. Ciąża niezagrozona, maleństwo ma 7,7mm serduszko ładnie bije. Wychodzi mi 6t4d i termin na 3 luty dbac o siebie i jak nic się nie będzie działo to dopiero z prenetalnymi przyjść do niego i porobionymi badaniami. Dupek i witaminy tak jak do tej pory
Cassiah
Gosiu ale sie ciesze! Tym razem bedzie dobrze
A u mnie dzis szczyt @ i boli brzuch i nic sie nie chce a w dodatku deszcz pada caly dzien..
A u mnie dzis szczyt @ i boli brzuch i nic sie nie chce a w dodatku deszcz pada caly dzien..
reklama
Gratulacje kochana sliczne malenstwoJestem dziewczyny po wizycie wszystko dobrze. Ciąża niezagrozona, maleństwo ma 7,7mm serduszko ładnie bije. Wychodzi mi 6t4d i termin na 3 luty dbac o siebie i jak nic się nie będzie działo to dopiero z prenetalnymi przyjść do niego i porobionymi badaniami. Dupek i witaminy tak jak do tej pory