reklama
Kasiu nic nie zrobilas zle, poprostu dzidzius ma wybrana inna date napewno wszystkie w niedalekiej przyszłości bedziecie w ciąży i urodzicie zdrowe i sliczne malenstwa.
Madziu bylas za szybko wtedy nie widac, mnie dopiero w 7 tyg zrobili usg
Madziu bylas za szybko wtedy nie widac, mnie dopiero w 7 tyg zrobili usg
Nowe dziewczyny, witam Was i ja
Madziu!! Nie płacz! To baaardzo wczesna ciąża i wszystko będzie dobrze. Zobaczysz swoją kropeczkę na monitorze. Na razie to naprawdę tyc-tyci drobinka i możesz zupełnie jej nie widzieć. Musi troszkę urosnąć. I nie denerwuj się, bo tak jest bardzo często. Dlatego nie ma co się aż tak spieszyć z usg. Czasem to więcej szkodzi niż przynosi pożytku. 50 lat temu bawet byś nie wiedziała, że już jesteś w ciąży...
Madziu!! Nie płacz! To baaardzo wczesna ciąża i wszystko będzie dobrze. Zobaczysz swoją kropeczkę na monitorze. Na razie to naprawdę tyc-tyci drobinka i możesz zupełnie jej nie widzieć. Musi troszkę urosnąć. I nie denerwuj się, bo tak jest bardzo często. Dlatego nie ma co się aż tak spieszyć z usg. Czasem to więcej szkodzi niż przynosi pożytku. 50 lat temu bawet byś nie wiedziała, że już jesteś w ciąży...
madziolina_p
Fanka BB :)
Tak tak wiem EwMi. Ten lekarz byl mily bardzo, ale troche dziwny. Nie zapytal, ktore to dziecko, pow, ze nie bedzie mnie badal na fotelu, bo nic nie stwierdzi. Usg w 4 tyg i 1 dniu zrobił. Zapytal o termin ost miesiaczki, ale nie nie zapytal ilu dniowe mam cykle i tak wyliczyl termin.
Robiac usg stwierdzil, ze mam krotka szyjke i endometrium 15mm i to wskazuje jak bym miala @ dostac, ale zaraz pow, ze we wczesnej ciazy tez takie jest i to nie do rozpoznania. Na koncu nie mogl znalezc lewego jajnika ale po kilkunastu sek go znalazl mowiac: o to chyba to...
Robiac usg stwierdzil, ze mam krotka szyjke i endometrium 15mm i to wskazuje jak bym miala @ dostac, ale zaraz pow, ze we wczesnej ciazy tez takie jest i to nie do rozpoznania. Na koncu nie mogl znalezc lewego jajnika ale po kilkunastu sek go znalazl mowiac: o to chyba to...
Weź, co za głupi lekarz. Potraktował Cię beznadziejnie. Ale to też już przerabialiśmy. Moja sis w pierwszej ciąży miała puste jajo. W 9 tyg. nadal nie biło serduszko. Po chamsku powiedział, że to "samo się oczyści i tyle" i żeby czekać. Siostra poleciała do Norwegii i tam krwotoku dostała. A jak zadzwoniła do niego na komórkę, to lekarz powiedział aby nie dzwoniła, "bo sprawa jest zamknięta"... Mnie kilku wyśmiało wręcz, że w ogóle chcę mieć dzieci... Takich lekarzy powinni wieszać za jaja na rondzie pod rotundą...
Cassiah
Ja pierdziu co za lekarz debil - pewnie na nfz? Ja nigdy nie bylam u panstwowego gina, jedynie gdy potrzebowalam tabsy a nie chcialo mi sie isc do gina tylko po recepte i placic to szlam do panstwowego jednego goscia. Starszy pan ktory nawet nie kwapil sie mnie badac, nawet nie przeprowadzal zadnej rozmowy, ba, prawie w ogole nic nie mowil tylko siedzial i wypisywal recepte. Akurat mi to pasowalo ale patrzac z drugiej strony co to za lekarz? Musialam go prosic o cytologie raz do roku.
Ewmi wlos sie na glowie jezy. Szczegolnie na to co napisalas o wysmianiu przez lelarzy. No normalnie nie moge!!
Ewmi wlos sie na glowie jezy. Szczegolnie na to co napisalas o wysmianiu przez lelarzy. No normalnie nie moge!!
madziolina_p
Nie na nfz. Dobra, nie ma co gadac. Juz! Bedzie co bedzie!
madziolina_p
EwMi a ten lekarz to byl niezly... Bez serca!
No my też na NFZ raczej nie chodzimy. W szpitalu, w którym leżała 2 tygodnie, dostałam infekcji od antybiotyków, to pani doktor zarobiła ode mnie kopa po chamskich uwagach... Masakra. Nienawidzę ginekologów i ich podejścia. A najgorsze są kobiety, które badają tak, jakbym była chyba manekinem bez czucia i uczuć...
reklama
madziolina_p
Ja prawie zawsze do facetow chodzilam i byli delikatni, ale w poprzedniej ciazy do babki i tez super byla