reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Wredotka tez slyszalam ze niektore maja identyczne jak na malpe! U mnie jednak wrocil sluz wiec jest nadzieja :) A w ciazy moga bolec cycki ale pod pachami? Bo mnie wezly chlonne jakby bola...

Dziekuje kochana :) My czekamy na twoje relacje jak tam "fasolka" sie rozwija ;) Choc wiem ze to juz nie fasolka ;)

Wredotka kciuki za jutro!!

Pamietajcie o dniu matki!! Buziole :*

Kasiu wizyta za tydzień i wtedy dowiem się kiedy usg połówkowe. czuję się dobrze :) "smyranie" czuję już z dwa tygodnie a od paru dni czuję kopniaczki :)

Justynka to super!! A ty masz juz chlopca czy dziewczynke bo nie pamietam? Kurcze dopiero co sie cieszylysmy jak cie test oszukal i po kilku dniach okazalo sie ze jestes w ciazy a tu juz kopniaczki czujesz! Ale ten czas leci :) Oby szybko lecial do zobaczenia przeze mnie 2 kresek ;) Juz tak sie nie moge doczekac :D Ale jak pomysle o piatku to normalnie zimny pot mnie zalewa, tak sie boje werdyktu :p

reklama
Do góry