Hej Dziewczynki. Co za beznadziejny weekend. Mąż mi sie pochorował ni z tego ni z owego prawie 40 stopni gorączki byliśmy na pogotowiu ale to chyba tylko wirus. Masakra. Madzia myślę o Tobie i czekam na wieści. Musi być dobrze! U mnie narazie objawy jak na @ -bolą piersi i brzuch pobolewa. Zobaczymy za dwa- trzy dni. Bo ja test w środę dopiero zrobie o ile we wt nie przyjdzie okres. Pozdrawiam gorąco Was Kochane.
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Wredotka bidulek z Twojego meza, ale mam nadzieje, ze juz mu lepiej!
Dziekuje, ze 3masz kciuki, chciala bym zobaczyc pozytywna bete, a jeszcze bardziej jej przyrost.
Dziekuje, ze 3masz kciuki, chciala bym zobaczyc pozytywna bete, a jeszcze bardziej jej przyrost.
Cassiah
Wredotka zdrowka dla meza no i oczywiscie kciuki za srode! Obys miala prezent na dzien matki ty i twoja mama U mnie niestety tez objawy typooowe jak na @ :/ Znaczy pobolewa w dole brzucha, cycki pobolewaja w ten sam sposob co ostatnimi czasy przed okresem-taki bol w mostku a takze sluz powoli zanika u robi sie sucho... Ehh juz tak dobrze znam swoj organizm ze wiem co to oznacza
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ja tez myslalam zeby dzis jechac na pogotowie tak mnie mecza te zaparcia ;(( brzuch boli niemilosiernie ze chodze wygieta w pol , na grillu oobeszlam sie smakiem nic dzis nie jadlam ..taki upal a ja siedzialam w czerni zebyb jakos zakryc ten wydety brzuch .. teraz wypilam kisiel i herbate z pokrzywy i nadal nic .. czuje sie okropnie ..
Oj wredotka to dobrze ze juz lepiej , czasem dobrze zajac sie swoim facetem kiedy one takie sierotki cierpia hi hi
Oj wredotka to dobrze ze juz lepiej , czasem dobrze zajac sie swoim facetem kiedy one takie sierotki cierpia hi hi
madziolina_p
A cos na przeczyszczenie? Albo czopek?
madziolina_p
Ja sie nie powstrzymalam i chcialam zobaczyc jakie krechy dzis beda
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Moocne )
reklama