reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Dokladnie Madzia, maj bedzie nasz! Wszystko kwitnie i budzi sie do zycia to i cos w nas musi :) Ja jeszcze w trakcie @ jestem ale juz niedlugo i staranka. Madzia wpisz mnie na 29.05

Ewelinka kciuki mnie juz bola od zaciskania! :) :*

reklama
W maju może się bardziej zrelaksujemy.... jest pięknie do okola. Epidemia ciąż się pomnaza, wiec kolej i na nas. Narazie czekam do testowania jeszcze 7 dni.

Dokladnie :) To zupelnie inny stan psychiczny niz zima :) Ja w dodatku sie przeprowadzam wiec moze to mi pozowli sie zrelaksowac i zapomniec :) Tak moja kolezanka zaszla po roku, po przeprowadzce :) PaniAg powodzenia :)

Heeej wam pogoda się popsuła a w raz z nim mój humor , czuję się źle , jestem ospała , nic mi nie wychodzi , wszystko mnie wku^^^wia .. eh źle mi z tym ..
mój Ł mnie denerwuję , irytuję i chyba potrzebuję odpoczynku , więcej tlenu ...
@ jeszcze nie ma ale lada chwila będzie bo dzieję się w środku to co zwykle w każdym mieesiącu przeed nią ..trudno widocznie to nie dla nas . miała być 02.05

Ewelinka mnietez wszystki wkurzali i bolalo i mialam uczucie ze juz leci i co chwole do wc chodzilam. Trzymam &&&

Hej Dziewczynki. Jak po weekendzie? Pogoda nie byla w końcu taka zła. Troszkę odpoczęliśmy. Ja od dzis zaczynam robic testy owulacyjne, pije codziennie inofolic- dwie saszetki. W przyszłym tygodniu zrobie resztę badań z krwi. W ogóle nie mysle o staraniach. Zamiast sie z każdym miesiącem martwic coraz bardziej to ja zobojętniałam. Niby dalej robie testy, pije ten inofol. itd., ale jakos tak jakby to wszystko obok mnie sie działo. Ciąża stala się dla mnie czymś nieprawdopodobnym i nieosiągalnym.
Ewelinka pobądź troche sama ze sobą. Odetchnij. Moze okres nie przyjdzie. Test zrobilas wcześnie mógł wyjsc negatywny. Spróbuj powtórzyć. Główka do góry. Nie jestes sama!

reklama
Do góry