reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
To juz statystycznie musi sie udać ;) troche ciśnienia by zeszło. Zaczęłyby sie nowe zmartwienia, żeby ciaze donosić, żeby dziecko zdrowe. Śmieliśmy się z Mężem że teraz to juz zmartwienie do konca życia :) słodkie zmartwienia ;)

Dziewczynki tak Was podczytuje i jestem z Was dumna ze juz tak nie szalejecie:) odpuscic trzeba i pyknie !! maj jest Nasz i zobaczymy sie juz na watku styczen ,luty a moze i co po niektore z Was w grudniu;) sie rozpakuja;) mi gin zalecil zrobic badanie prolaktyny ale raczej go robic nie bede ,bo biore roznprakie leki a jak to on mowil ze kazdy lek moze miec wplyw na wynik ;P nonsens hi hi ;) (po co zalecal) caluje wszystkie z osobna bardzo gorąco! :**

My bylismy na roczku i suuper bylo :-)
Jej dziewczyny ale mnie boli podbrzusze ..i mam wrazenie ze cos leci az jakby takie babelki lece szybko do kibelka a tam sluuz ..okey jak nie przyjdzie jutro to zrobie moze test

reklama
Do góry