reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Heeej wam pogoda się popsuła a w raz z nim mój humor , czuję się źle , jestem ospała , nic mi nie wychodzi , wszystko mnie wku^^^wia .. eh źle mi z tym ..
mój Ł mnie denerwuję , irytuję i chyba potrzebuję odpoczynku , więcej tlenu ...
@ jeszcze nie ma ale lada chwila będzie bo dzieję się w środku to co zwykle w każdym mieesiącu przeed nią ..trudno widocznie to nie dla nas . miała być 02.05
mój Ł mnie denerwuję , irytuję i chyba potrzebuję odpoczynku , więcej tlenu ...
@ jeszcze nie ma ale lada chwila będzie bo dzieję się w środku to co zwykle w każdym mieesiącu przeed nią ..trudno widocznie to nie dla nas . miała być 02.05
Hej Dziewczynki. Jak po weekendzie? Pogoda nie byla w końcu taka zła. Troszkę odpoczęliśmy. Ja od dzis zaczynam robic testy owulacyjne, pije codziennie inofolic- dwie saszetki. W przyszłym tygodniu zrobie resztę badań z krwi. W ogóle nie mysle o staraniach. Zamiast sie z każdym miesiącem martwic coraz bardziej to ja zobojętniałam. Niby dalej robie testy, pije ten inofol. itd., ale jakos tak jakby to wszystko obok mnie sie działo. Ciąża stala się dla mnie czymś nieprawdopodobnym i nieosiągalnym.
Ewelinka pobądź troche sama ze sobą. Odetchnij. Moze okres nie przyjdzie. Test zrobilas wcześnie mógł wyjsc negatywny. Spróbuj powtórzyć. Główka do góry. Nie jestes sama!
Ewelinka pobądź troche sama ze sobą. Odetchnij. Moze okres nie przyjdzie. Test zrobilas wcześnie mógł wyjsc negatywny. Spróbuj powtórzyć. Główka do góry. Nie jestes sama!
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Juz nie bede testowac . Justys na prawde nie ma sensu , @ bedzie
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Wredotka swietne nastawienie ale pewnie w glebi duszy masz nadzieje ze inofol cos zdziala