reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej dziewczynki ostatnio dużo się dzieje i nie miałam zbytnio czasu na forum. U mnie drugi dzień płodnych :) ale pewnie od jutra beda staranka dziś nie najlepiej się czuje. Nadrabiam czytanko forum :)

reklama
Wgl mamuuski nam znikaja mamy je podajrze trzy a odzwya sie jeedna :-)
Jaa tez mam slaba przemiane materii masakra jak pojde jednego dnia na kibelek to dziekuje bogu za to bo potem czuje sie jak balon :-D :-D oj Lux mi by sie przydaloo takie oczyszczenie :-D ale wspolczuje kochana :-)
Mniee strasznie boli kregoslup nad koscia ogonowa i podbrzusze promieniujacy bol na brzuch no i gazyy paskudne mecza :-\ i straaszne napady glodu i choodze taka ospalaa -.- i lewy jajnik strasznie dokuczliwy -.- i niech ten.cykl sie juz konczy :-(

Ostatnia edycja:
Ewelinko jakbym czytala o mnie :) bol kregoslupa, wzdecia, odbijanie sie wszystkim nawet woda ;) bol jajnikow...ale po terminie @ przeszlo :)

reklama
Do góry