reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
a brałaś coś na jego poprawe? ja chyba sobie kupie w przyszłym miesiącu wiesiołek no i zaczynam więcej wody pić. a u mnie właśnie to był pierwszy od miesięcy taki słaby jak na złość :) a słyszałaś może żeby ktoś zachodził w ciażę przy takim słabym śluzie?

Dziewczuny co do sluzu nie pomoge bo u mnie rzadko cos widac. A zaszlam w piereszym cyklu i tylko raz staralismy sie (dokladnie w dniu owulki) bo prawie przegapilam ;)

dzieki justyska!! czyli jest jakas szansa :) a skad wiedzialas ze mialas owu skoro nie bylo sluzu jajka kurzego? pewnie testy tak? jesli w przyszlym cyklu znow bedzie tak malo tego sluzu to i ja sie chyba zaopatrze w taki test :)

Mam koleżankę, która w ogole nie ma płodnego, jej facet ma słabe plemniki a w sierpniu rodzi. Trzy lata się starali. Ale Ty Ciassiah masz płodny tylko w małych ilościach :) ja właśnie myślę żeby brać coś na poprawę.

hahah no najlepsza jestes :D babki tu jakies wykresy stosuja, badaja sluz, temperature, wyglad szyjki macicy itp cuda na kiju a ona po prostu znalazla "w jakims kalendarzyku" :-D czyli widac ze takie luzne podejscie jest chyba najwazniejsze! :)

lux no ja sie o płodność faceta chyba nie martwie, bo on ma strasznie wysoki poziom testosteronu. z kazdej możliwej strony widac ten hormon :) oczywiście może się wszystko zdarzyć, ale narazie nie biore tego pod uwage, że może być coś źle bo serio, jeśli on nie jest płodny to nie wiem kto może być :) także może i jest ta nadzieja, że się przedrze przez gąszcz słabego śluzu, kto wie! :-D

reklama
lux no ja wlasnie badałam go od wewnatrz palcami, bo na bieliźnie to w ogóle go nie było :no: nic, jesli sie nie uda to bierzemy wiesiolek od nast c.! :)

Do góry