reklama
Cassiah
Fanka BB :)
a brałaś coś na jego poprawe? ja chyba sobie kupie w przyszłym miesiącu wiesiołek no i zaczynam więcej wody pić. a u mnie właśnie to był pierwszy od miesięcy taki słaby jak na złość a słyszałaś może żeby ktoś zachodził w ciażę przy takim słabym śluzie?
Mam koleżankę, która w ogole nie ma płodnego, jej facet ma słabe plemniki a w sierpniu rodzi. Trzy lata się starali. Ale Ty Ciassiah masz płodny tylko w małych ilościach ja właśnie myślę żeby brać coś na poprawę.
Cassiah
Fanka BB :)
hahah no najlepsza jestes babki tu jakies wykresy stosuja, badaja sluz, temperature, wyglad szyjki macicy itp cuda na kiju a ona po prostu znalazla "w jakims kalendarzyku" czyli widac ze takie luzne podejscie jest chyba najwazniejsze!
lux no ja sie o płodność faceta chyba nie martwie, bo on ma strasznie wysoki poziom testosteronu. z kazdej możliwej strony widac ten hormon oczywiście może się wszystko zdarzyć, ale narazie nie biore tego pod uwage, że może być coś źle bo serio, jeśli on nie jest płodny to nie wiem kto może być także może i jest ta nadzieja, że się przedrze przez gąszcz słabego śluzu, kto wie!
lux no ja sie o płodność faceta chyba nie martwie, bo on ma strasznie wysoki poziom testosteronu. z kazdej możliwej strony widac ten hormon oczywiście może się wszystko zdarzyć, ale narazie nie biore tego pod uwage, że może być coś źle bo serio, jeśli on nie jest płodny to nie wiem kto może być także może i jest ta nadzieja, że się przedrze przez gąszcz słabego śluzu, kto wie!
reklama